María Muñoz exhibix les seues creacions de Tocco Tocados per a l'associació de dones Tyrius

María Muñoz exhibix les seues creacions de Tocco Tocados per a l'associació de dones Tyrius

Divendres 16 de novembre, Espai Social La Barraca, sala d'actes. Una espectacular escenografia, a base de ciris, dones atentes segons una disposició tipus teatre romà i un únic focus d'atenció: cinc jóvens desfilen abillades amb moderns tocats, pentinats a joc, pameles, diademes… En fi, tot el que el públic (exclusivament compost per dones) podia desitjar.

Després de l'èxit de la seua xarrada centrada en com evitar estafes i robatoris, les Dones Tyrius han organitzat una activitat menys formativa, però molt més atractiva, almenys així ho demostra l'atenció amb què quasi un centenar de sòcies van seguir la desfilada de cinc jóvens de Puçol que oferien, a més d'una impecable perxa, una atractiva col·lecció de tocats i altres elements bàsics per a lluir margalló.

La responsable de la desfilada era María Muñoz, una autodidacta que confessa no haver estudiat mai disseny, sinó turisme, però que des de fa anys se sent especialment atreta pel treball artesanal amb tot tipus de complements per a ressaltar la bellesa de la dona.

Vaig crear la marca Tocco Tocados perquè al principi només m'ocupava d'eixe tipus d'elements. Però amb el temps he anat ampliant els productes que disseny i ara també treballe amb pameles, diademes, pedreria, perles precioses i una gamma de cinturons”, afirma María. “Això sí, tot ho faig jo a mà: dissenye, cus i inclús m'ocupe de la promoció dels productes”.

Per a esta última tasca compta amb una pàgina web en què va mostrant els seus dissenys nous (www.toccotocados.wordpress.com), encara que si un vol conéixer el dia a dia de María i les seues propostes de temporada el millor és que la busque en Facebook. I és que el suport de les noves tecnologies és bàsic per a una persona que s'ocupa de tot el treball, inclús d'atendre personalment a les clients que volen veure com els queda alguna peça en concret, “per al que quede amb elles en l'atelier que tinc a casa”.

El que no pot fer també María és lluir els productes ella mateixa, encara que per a això estan les amigues: cinc d'elles van exercir de models no professionals -però amb unes formes exquisides- en l'exhibició realitzada per a Tyrius el 16 de novembre. Totes van col·laborar desinteressadament. Inclús van haver de passar del piscolabis amb què es va tancar la vetlada, i això que Pilar Bosch, la presidenta de Tyrius, i la resta d'assistents van insistir en el fet que prengueren alguna cosa… però és que amb modelets tan ajustats es fa difícil apuntar-se a un piscolabis.

La pròxima cita de Tocco Tocados és en la Fira de València, del 23 al 25 de novembre, on exhibirà les seues últimes col·leccions a la setmana Festa i boda, on María tindrà el seu propi estand.

I també tindrem un passe de models al març, dins dels actes de la Setmana de la Dona. Serà part de la nostra col·laboració per a eixa celebració”, finalitza Pilar Bosch.

Informa: Sabín

fotos_noticia

1078-tocco-tocados-6

 

20 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres