El 30 de novembre s'obri el termini d'inscripció en l'Escola de Nadal, enguany en Martínez Coll i en l'Oficina Virtual

El 30 de novembre s'obri el termini d'inscripció en l'Escola de Nadal, enguany en Martínez Coll i en l'Oficina Virtual

Per primera vegada, la inscripció a l'Escola de Nadal es realitzarà simultàniament de forma presencial en l'Espai Social Martínez Coll i en l'Oficina Virtual a través de la pàgina web municipal (www.puçol.es). El termini, el preu i els requisits són semblants, la gran diferència és que la inscripció per Internet des de casa es pot realitzar a qualsevol hora del dia o de la nit.

Torna l'Escola de Nadal, enguany amb set sessions, els dies 26, 27, 28 i 31 de desembre, junt amb 2, 3 i 4 de gener del 2013. Les classes s'impartixen en el col·legi públic Lluís Vives, de 9 a 13 hores i es podran matricular els alumnes nascuts entre 2001 i 2008. En total, hi ha 80 places disponibles.

Jocs, manualitats, contes, teatre, nadales i, sobretot, molta diversió són les propostes que es repetixen any rere any en este tipus d'escoles”, apunta Eloísa Rosa Martínez, regidora de la dona. “I a més de proporcionar bons moments als xicotets, l'escola està destinada sobretot a oferir una alternativa a les famílies que treballen en dates nadalenques i no tenen molt clar com organitzar l'horari dels seus xicotets durant les vacacions escolars”.

És la mateixa filosofia amb què van sorgir l'Escola de Pasqua i l'Escola d'Estiu, les altres dos activitats organitzades per l'Ajuntament de Puçol per a tirar una mà durant les vacacions als pares que treballen i no tenen familiars que puguen fer-se càrrec dels seus fills… o, senzillament, preferixen que estos continuen aprenent al mateix temps que es divertixen durant les vacacions.

Per a poder inscriure's fan falta tres requisits: que els alumnes estiguen empadronats a Puçol, pagar el preu establit (en total 17'50 euros) i presentar el butlletí d'inscripció amb les dades que en ell se sol·liciten.

La gran novetat d'enguany és que les sol·licituds es poden arreplegar, omplir i presentar com s'ha fet en anys anteriors, és a dir, en l'Espai Social Martínez Coll, el 10 i 11 de desembre, en horari de vesprada, de 16.30 a 20 hores; o també es pot realitzar a qualsevol hora a través de l'Oficina Virtual.

Inscriu per Internet als teus fills en l'Escola de Nadal

A partir del 30 de novembre, l'Ajuntament de Puçol posa a la teua disposició la possibilitat d'inscriure als peques de la família en l'Escola de Nadal via Internet.

El termini d'inscripció per Internet comprendrà des de les 00:00 hores del 30 de novembre fins a les 23:59 hores del 4 de desembre des de la pàgina web municipal. En els pròxims dies es publicarà un vídeo explicatiu del procés i l'enllaç per a tramitar la inscripció.

Este nou servici permet als usuaris la reserva d'una de les places vacants les 24 hores del dia (durant el termini d'inscripció), sense cues o esperes. Així mateix, es reservaran places disponibles per a realitzar la inscripció presencial.

Informa: Sabín

1071-cartel-escola-nadal-1

 

16 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres