Una expedició del Club Atletisme Puçol viatja a Sant Sebastià per a participar en la mítica Behobia

Una expedició del Club Atletisme Puçol viatja a Sant Sebastià per a participar en la mítica Behobia

Uns dels avantatges de practicar esport i ser soci del Club Atletisme Puçol és la possibilitat de viatjar per a participar en carreres al llarg i ample de tot el país, combinant turisme i atletisme, i descobrint ciutats que sens dubte val la pena visitar. El passat cap de setmana, un nombrós grup de Puçol va viatjar fins a Sant Sebastià per a participar en la mítica Behobia, una de les millors carreres que s'organitzen en el nostre país.

La Behobia-San Sebastià és una de les carreres més multitudinàries que existixen (enguany van arribar les 25.000 inscripcions) i en ella participen atletes arribats de tot el món.

Es tracta d'una prova de 20 quilòmetres amb un recorregut molt exigent, de constants pujades i baixes, el que separa el barri de Behobia (Irun) de la capital donostiarra. Però més enllà de la duresa del circuit o la bellesa dels paisatges que recorre la prova, el verdader encant d'esta carrera està en el magnífic ambient que es respira de principi a fi.

I és que en cap altre lloc senten tant l'esport i l'atletisme com en el País Basc. Només això pot explicar per què mils i milers de persones matinen un diumenge per a presenciar en directe una carrera al mig d'un fort ruixat, perquè durant vint quilòmetres només s'escolten aplaudiments i crits d'ànim, perquè els xiquets barallen per a xocar les seues mans amb les dels atletes (dóna igual si són els primers o els últims) o perquè hi ha tota una legió de voluntaris que fan que l'organització de la prova siga tot un èxit.

Amb esta sensació és amb la que un corredor torna de la Behobia, amb la satisfacció d'haver participat en una de les carreres més grans i d'haver estat en una ciutat que respira afició per l'atletisme pels quatre costats. Però Sant Sebastià té moltes altres atractius paral·lels a la carrera, com la seua oferta de cultural, d'oci i, sobretot, gastronòmica.

Reservada el matí del diumenge per a córrer, l'expedició del Club Atletisme Puçol va aprofitar la jornada del dissabte per a visitar la ciutat, recórrer la Part Vella i disfrutar de les tradicionals rostes i el deliciós txacolí. I en açò “els puçolencs” també van complir, vaja si van complir!

Informa: Iván Esteve
Club Atletisme Puçol

fotos_noticia

1068-puzol_en_behobia-6

 

13 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres