Arriba el Nadal a Puçol amb la targeta ON, el sorteig de 30 xecs-regal i l'euro solidari per a Cáritas

Arriba el Nadal a Puçol amb la targeta ON, el sorteig de 30 xecs-regal i l'euro solidari per a Cáritas

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) i l'ajuntament de la localitat plantegen este Nadal una nou fórmula per a potenciar el xicotet i mitjà comerç local: una targeta gratuïta per als usuaris que permet disfrutar de multitud d'ofertes i descomptes, el sorteig de 5.000 euros entre els socis d'eixa targeta ON i una aportació conjunta a una causa solidària, en este cas Cáritas.

Fins al passat any, l'Ajuntament de Puçol i ACEP organitzaven un campanya nadalenca de promoció del xicotet i mitjà comerç local a través d'una jornada festiva (L'arbre dels somnis), un sorteig amb dos o tres grans premis i la instal·lació d'estores i altres motius ornamentals per a invitar els veïns a acostar-se a les botigues de la població.

El passat mes de juny, quan l'alcaldessa i el president d'ACEP van realitzar la presentació de la targeta ON dins de la fira comercial i industrial Puçol DeMostra, ja van advertir que el futur estava trucant a la porta i que tot canviaria a l'hora de promocionar el xicotet i mitjà comerç local.

Enguany l'enfocament serà completament distint”, explica el regidor de comerç, José Mª Esteve. “L'arbre dels somnis donarà pas a una campanya més àmplia, destinada a oferir avantatges als veïns de la població i també als comerços i, en tots els casos, de forma gratuïta: la targeta ON. L'objectiu és arribar a més veïns, durant més temps i oferir més avantatges de forma continuada”.

En definitiva, no caldrà arreplegar tiquets en els comerços, com succeïa en anys anteriors, sinó que senzillament per omplir el fullet per a sol·licitar la targeta ON els veïns ja participen directament en el sorteig de 5.000 euros. Un sorteig que enguany estarà més repartit que mai, ja que hi haurà un total de 30 premis: 24 de 100 euros, 3 de 200, 2 de 500 i un primer premi de 1.000 €.

Donada la situació actual, pensem que és millor que la il·lusió arribe a més veïns i sense necessitat comprar res, simplement per omplir l'imprés i fer-se soci de la targeta ON, que és gratuïta per a tots els que la sol·liciten”, explica Pedro Sánchez Bosch, president d'ACEP. “Gràcies a la targeta, els socis poden participar en descomptes i ofertes exclusives, així com rebre informació sobre promocions especials només per als usuaris de la targeta ON. En definitiva, suposa ser un client VIP però gratuïtament”.

Una gratuïtat que també s'estén a la majoria de campanyes ja que tota la informació es va a realitzar a través de la pàgina web www.targetaon.es, per mitjà d'un butlletí informatiu mensual que s'envia al correu electrònic del client i a través de missatges als mòbils: una aposta per les noves tecnologies i per l'eliminació del paper, el que suposa un important estalvi mediambiental i també un cost menor a l'hora d'arribar al públic potencial de cada oferta.

Com fer-se amb la targeta ON?

Per als veïns de Puçol és molt fàcil: basta d'acostar-se a qualsevol comerç associat a ACEP (i són més de cent), arreplegar el fullet informatiu, omplir-lo i entregar-lo en el comerç.

A partir d'eixe moment ja pot participar en totes les promocions que apareguen publicades en la pàgina web de la targeta ON i n'hi ha prou amb imprimir el val per a disfrutar del preu especial. I de forma puntual és avisat per mail o per SMS de les ofertes que vagen sorgint, sempre a preus especials i només per als socis.

Per als comerços és a més una forma excel·lent de realitzar publicitat ja que els ix gratis: es tracta d'invertir la partida prevista per a anuncis no en contractació en mitjans, sinó directament a pagar eixos productes que es van a vendre a baix preu, regalar o qualsevol altra fórmula que el propi comerç trie”, recorda el president dels comerciants. “En realitat eixa promoció que es realitza en la web, per mail i per SMS és una àmplia campanya publicitària que li ix gratis al comerç, ja que només ha de pagar el que li han costat els productes en oferta. Així tots guanyem”.

I quan el president diu que tots guanyem vol dir “tots”, perquè no sols els veïns que es facen socis de la targeta ON disfrutaran de grans avantatges, sinó també altres que potser en estos moments no es poden plantejar comprar en el xicotet i mitjà comerç, per molt competitius que siguen els preus.

Perquè la tercera actuació nadalenca consistirà a entregar a Cáritas un euro per cada una de les targetes ON que es donen d'alta fins a Nadal: “L'euro solidari és una aportació conjunta que fem l'ajuntament i l'associació de comerciants per a tirar una mà en estes dates nadalenques”, explica el regidor de comerç. “El seu funcionament és molt senzill: ACEP i l'ajuntament donen conjuntament un euro a Cáritas per cada targeta ON que se sol·licite des de hui mateix fins a Nadal”.

És gratis, et permet accedir a multitud d'ofertes i descomptes de forma continuada, és respectuosa amb el medi ambient, no tens obligació de comprar res si no vols i, a més, és solidària amb els veïns que més ho necessiten: Necessites més motius per a fer-te soci de la targeta ON hui mateix?

Informa: Sabín

fotos_noticia

1061-presentacion-tarjeta-on-1

 

08 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres