La Junta Local Fallera de Puçol celebra les seues bodes de plata el 10 de novembre… i l'acte portarà cua

La Junta Local Fallera de Puçol celebra les seues bodes de plata el 10 de novembre… i l'acte portarà cua

La Junta Local Fallera complix 25 anys i vol celebrar-lo en família, per això ha invitat el dissabte 10 de novembre als representants de les falles de cada any des de 1987, per a compartir escenari, records i un sopar. Serà en el saló d'actes de la Casa de Cultura, un escenari acostumat a grans esdeveniments… encara que potser en esta ocasió es quede xicotet.

Verónica Almela és la fallera major de Puçol enguany, la cara amable de la Junta Local Fallera i l'encarregada de representar la població en els actes oficials que se celebren fins al 19 de març del 2013.

José Luis Muñoz és l'altra cara de la junta: no, no sigueu malpensats, ell també és un tipus amable, el que passa és que el seu és treball en l'ombra, l'organització dels actes, la infraestructura… per alguna cosa és el president i no la fallera major.

Junts presidiran el dissabte 10 de novembre, a partir de les 7 de la vesprada, l'acte de presentació en el saló d'actes de la Casa de Cultura, en el que esperen comptar amb la presència de la majoria de representants de les falles de Puçol des de 1987 fins hui.

És un acte molt especial perquè és el nostre vint-i-cinc aniversari i volem celebrar les bodes de plata en companyia de tots els que han ajudat a mantindre viu l'esperit faller a Puçol”, assenyala José Luis Muñoz. “L'acte comptarà amb alguna sorpresa especial que no podem desvelar, perquè deixaria de ser una sorpresa, però sí que podem avançar que amb el que tenim previst esperem omplir els desitjos de tots els fallers de Puçol”.

Sense desvelar el secret, que per algo el president és el que mana, sí podem avançar que hi haurà projeccions en vídeo, actuacions musicals i moltes cares conegudes. Són les bodes de plata de la junta i cal estar a l'altura de les circumstàncies.

I si a més de veure-ho en directe vols estar assentat procura arribar prompte: són moltes falles i el saló d'actes es pot quedar xicotet.

Informa: Sabín

988-cartel-junta-local-1

 

06 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres