Article del Partit Popular del mes d'octubre: “L'ocupació i la formació continuen sent la nostra prioritat”

Article del Partit Popular del mes d'octubre: “L'ocupació i la formació continuen sent la nostra prioritat”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes d'octubre, titulat “L'ocupació i la formació continuen sent la nostra prioritat”.

Que no són bons temps tots ho sabem i per això, si és possible, qualsevol indici positiu ens pareix digne de menció; i quan diem açò ens referim als huitanta-quatre llocs de treball (per a treballadors agrícoles) que s'han cobert des del nostre ajuntament durant els mesos d'estiu.

Es tracta d'un programa de col·laboració entre el Servici Públic d'Ocupació i la nostra corporació municipal i que ha suposat una inversió de 160.500 €; este programa va destinat a un sector molt concret de treballadors, els agrícoles, que patixen durant l'època estival amb especial cruesa la desocupació. Han treballat de valent per a mantindre neta la platja i han dut a terme una labor magnífica quant al desbrossament i neteja de barrancs, una cosa que ara, quan arriben les pluges, s'agraïx especialment.

Este tipus de programes són molt positius i han de mantindre's, ja que suposen un alleugeriment molt important per a moltes famílies que patixen en les seues cases la desocupació, i no sols d'un, sinó de diversos membres de la família.

D'altra banda, ens agradaria ressaltar la posada en marxa per l'Ajuntament i l'Agència de Col·locació, durant este últim trimestre de l'any, de cursos de formació concrets i ajustats a les necessitats de les empreses ubicades en la nostra població.

Són les pròpies empreses i comerços del nostre poble els que han posat de manifest les seues necessitats, si no per al moment actual, per a un futur no molt llunyà.

Estos cursos comporten en alguns casos la contractació directa per les empreses col·laboradores i en altres la major probabilitat de trobar treball. Encara que sabem que és complicat, cal aprofitar totes les oportunitats que se'ns brinden per a formar-nos, ja que la formació és el pilar bàsic i fonamental a l'hora de buscar un ocupació.

No ens cansarem de dir-ho: a pesar de les dificultats, per a la Partida Popular l'ocupació i la formació seguixen i continuaran sent la nostra màxima prioritat i en açò continuarem treballant cada dia.

Una opinió del Partit Popular

1020-logo_partido_popular

 

05 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres