Article del PSOE del mes d'octubre: “Cent llocs de treball que es perden a Puçol”

Article del PSOE del mes d'octubre: “Cent llocs de treball que es perden a Puçol”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Socialista en el mes d'octubre, titulat “Cent llocs de treball que es perden a Puçol”.

La major empresa de Puçol, i tot un símbol en esta població, amb uns cent (100) treballadors de mitjana durant els últims quatre anys (75 fixos, 25 eventuals), tancarà les seues portes.

Una empresa que ha emprat a tres generacions de ciutadans de Puçol al llarg dels seus 60 anys d'existència i una de les més antigues de l'Horta Nord (es va fundar en 1953), finalitzarà la seua activitat a causa del capritx d'una multinacional italiana propietària de la marca Cointra, FERROLI, traslladant a Burgos la producció de calfadors, per mitjà de la presentació d'un expedient de “acomiadament col·lectiu” per a tota la plantilla, adduint raons econòmiques i organitzatives.   

Cent llocs de treball que es perden a Puçol per l'avarícia d'una empresa, la passivitat del Govern Valencià i Municipal i l'aplicació de la Reforma Laboral, aprovada pel Partit Popular, que destruïx ocupació en compte de crear-la.

I diem davant de la passivitat del Govern Valencià, perquè des de l'any 2007 (data en què es va realitzar l'últim ERE en Cointra), es va exigir un compromís d'inversió de 1.2 milions d'euros en Cointra,  per a modernitzar l'empresa i mantindre els llocs de treball, a canvi d'una ajuda de 14.000 euros per cada una de les prejubilacions, que van ser cinquanta-quatre (54).

Mai el Govern Valencià del Partit Popular va fer un seguiment de les inversions que mai es van realitzar, i ara no els hem vist exigir el manteniment dels llocs de treball.

Algun ciutadà sap la posició del nostre Govern Municipal sobre esta pèrdua de llocs de treball i riquesa en el nostre poble?

És que no els importa?

Han realitzat gestions tant El Govern Valencià com El Govern Municipal del Partit Popular per a intentar que l'empresa no tanque i es quede a Puçol?

Tan propensos ells a manifestacions grandiloqüents, “l'ocupació el primer” com posen de manifest en el seu programa electoral, i com no es cansa de repetir la regidora d'Hisenda.

Ara donen la callada per resposta!

Des del PSOE continuarem denunciant davant dels ciutadans, l'actitud de la Direcció de Cointra, així com la passivitat dels Governs Central, Autonòmic i Municipal.

Estes són les conseqüències de la Reforma Laboral: cent llocs menys de treball a Puçol i més jóvens sense ocupació.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

1017-logo_psoe

 

05 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres