Article d'Iniciativa del mes d'octubre: “Robar, furtar, estafar… retallar”

Article d'Iniciativa del mes d'octubre: “Robar, furtar, estafar… retallar”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes d'octubre, titulat “Robar, furtar, estafar… retallar”.

Per tots és sabut que tenim el major nombre de musics per metre quadrat de tot l’Estat; a nostra Comunitat és ben coneguda per la professionalitat de les seues bandes de música i la gran qualitat d’aquestes, sense desmerèixer ninguna nomenar Les de Llíria, les de Cullera,i com no podia ser d'altra manera la del nostre poble ,la Santa Cecília de Puçol, tot i que cada vegada aquest Govern de Potestes ens ho posen mes difícil, retallant en ajudes , en subvencions, posant la tisora en allò que sona tan bé com és la nostra música , la que ens arrela a la nostra terra.

I és que també ,i ,malauradament casa nostra és molt coneguda per una altra “banda”, la dels presumptes corruptes que ja en son tants que podrien perfectament fer una orquestra...Com a director i portant la batuta millor que ningú el ex-honorable senyor Camps que amb la seua direcció a dut el nostre país a trobar-se en una situació caòtica, i no per falta d'assaig tot el contrari perquè tot ha estat perfectament orquestrat, amb una posada en escena molt meditada.

Però com sempre passa, sovint hi ha algú que per ase o per avarícia desafina i fa que l'orquestra se'n vaja a orri, per no dir res mes escatològic.

Com diu un conegut refranyer castellà ...“ Por fin parió la burra” i ara Blasco dimiteix com a portaveu del PP per ser imputat pel Tribunal Superior de Justícia Valencià per presumpta trama de desviament de fons del Govern Valencià destinats al Tercer Món, eixe mal nomenat món oblidat per tots, i enganyat per aquesta gentola; perquè enriquir-se presumptament a canvi de deixar sense menjar al desgraciat és de no tindre ni cor ni consciència; i aquesta pia persona ho va fer suposadament durant els anys que va ser Conseller de Solidaritat; quina poca vergonya! Ni mes ni menys que 6 milions d'euros.

Segons consta al sumari del cas, els diners que aquest individu va furtar, els va va utilitzar per comprar pisos. Aquestos diners eren subvencions donades pel Govern Valencià per aliments i abastir d'aigua en Nicaragua.

Com a gent de pau que ens considerem, no desitgem el mal a cap esser humà,una altra cosa és, que aquest presumpte sense vergonya ens repugne i tota la colla de potestes que l'envolten, Des de Iniciativa només volem que tornen tot allò que presumptament han robat i que paguen en presó el que no podran fer en consciència perquè no en tenen.

Iniciativa-verds X Puçol.

Nota: Per sol·licitud escrita del propi grup polític, este article es publica sense cap tipus de correcció ortogràfica ni gramatical. És la reproducció exacta del treball enviat.

 

05 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres