Les festes i l'inici de curs en els col•legis públics, protagonistes del “Notícies de Puçol” de setembre

Les festes i l'inici de curs en els col•legis públics, protagonistes del “Notícies de Puçol” de setembre

L'últim divendres de setembre es distribuïx, en els més de vint punts distribuïts per la població, el núm. 133 del Notícies de Puçol en la seua edició en paper. Paral·lelament, ja pots llegir en la web municipal la seua versió digital: la portada està dedicada als treballs de manteniment realitzats a l'estiu de cara al començament del nou curs, mentres que el pòster conté multitud de fotos de les festes.

Encara que no tantes com hi ha en la secció galeries de fotos de la pròpia web municipal: 75 carpetes, cada una amb una selecció de fotos d'un acte distint, el que suposa entorn de 3.300 fotografies de les Festes Populars i Patronals d'enguany. Totes elles per a descarregar en alta qualitat, llistes per a imprimir o, senzillament, per a guardar un record de qualsevol moment.

És una quantitat que duplica el nombre d'imatges publicades en anys anteriors”, afirma Rosa Portalés, regidora de comunicació. “S'ha fet un esforç important per a cobrir tots els actes i publicar una galeria de fotos de cada u. Però açò hauria sigut impossible sense els els col·laboradors que ens han ajudat per a aconseguir este rècord: d'una banda, els propis festers, tècnics municipals i associacions que organitzen actes; per un altre, les becàries que este estiu han estat en comunicació, Ana Motos i Sara Blasco; a més, hem comptat amb el suport de voluntaris per a cobrir actes, com Lorena Reolid; i especialment cal agrair l'enorme treball de Lucía García: ella ha seleccionat i treballat les fotos una a una amb el Photoshop per a poder afinar-les abans de la seua publicació. Gràcies a tots pel seu entusiasme i dedicació”.

A més, el pòster inclou per primera vegada el codi QR, per a poder buscar amb els dispositius mòbils (telèfons, tablets, iPads) les fotografies directament en la web sense necessitat ordinador per a navegar.

El tema de portada d'este mes és la visita realitzada per l'alcaldessa Merche Sanchis i Rosa Portalés els dies 19 i 20 de setembre als col·legis públics de Puçol, per a comprovar les obres de manteniment realitzades per la brigada municipal durant els mesos d'estiu: huit persones han estat pintant, arreglant i reparant les instal·lacions dels quatre col·legis públics perquè a l'inici de curs tot estiga preparat.

Unes actuacions necessàries per al bàs funcionament dels col·legis, com també ho és que la Generalitat Valenciana complisca els compromisos té amb els centres educatius, d'ací que a més de rebre felicitacions pel treball municipal, l'alcaldessa i la regidora també arreplegaren la llista de deures i peticions dels col·legis i s'hagen compromés a traslladar-les a l'organisme autonòmic.

Articles dels grups polítics municipals, fotonotícies, la recepta de cuina, altres notícies del mes i avanços dels pròxims esdeveniments en la població, que a finals de setembre i començaments d'octubre són molts (festes de Santa Marta, setmana de les penyes, Ruta de la Tapa solidària, inici de les escoles esportives i culturals…) completen l'edició de setembre… que ja pots disfrutar en la seua edició digital fent click ací baix.

Informa: Sabín

Notícies de Puçol num. 133 - setembre 2012

906-subida-imagen-virgen

 

28 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres