Insomni? No deixes que res et lleve el somni: l'1 d'octubre descobrix com en l'Espai Social La Barraca

Insomni? No deixes que res et lleve el somni: l'1 d'octubre descobrix com en l'Espai Social La Barraca

Les dos associacions de dones de Puçol col·laboren un any més amb l'ajuntament i la Diputació de València per a organitzar el programa d'activitats, en esta ocasió proposant cada una d'elles una activitat formativa. La primera, sol·licitada pel Col·lectiu de Dones, està centrada en l'insomni. La segona serà a finals d'octubre, organitzada per Tyrius.

El programa d'activitats per a la dona i la tercera edat, subvencionat per la Diputació de València i l'Ajuntament de Puçol, compta cada trimestre amb distintes activitats proposades per les dos associacions locals de dones, el Col·lectiu de Dones de Puçol i les Mujeres Tyrius, el que permet que les inquietuds de les pròpies protagonistes siguen tingudes en compte a l'hora d'organitzar el calendari.

Per a este últim trimestre de l'any, cada associació va proposar dos idees, de les quals finalment s'ha triat una per col·lectiu.

Les estafes més freqüents és la xarrada de Tyrius que s'impartirà a finals d'octubre, en data encara per confirmar.

Per la seua banda, Isabel García és la psicòloga encarregada d'impartir Els trastorns del somni, xarrada sol·licitada pel Col·lectiu de Dones i centrada en l'insomni, que se celebra el dilluns 1 d'octubre, a les 6 de la vesprada, en l'Espai Social La Barraca.

Si vols que res et lleve el somni, pren bona nota: la vesprada de l'1 d'octubre tens una cita en La Barraca... i deixa de comptar ovelletes.

Informa: Sabín

920-charla-insomnio-1


27 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres