Ja falta poc perquè els jóvens de Puçol tingau a la vostra disposició un nou espai virtual obert a tots

Ja falta poc perquè els jóvens de Puçol tingau a la vostra disposició un nou espai virtual obert a tots

Sabies que s'està creant una pàgina web en què els jóvens són els protagonistes? Ana Motos i Begoña Iranzo són les encarregades del nou projecte que el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Puçol ha posat en marxa. Es tracta de la creació d'un espai virtual en què tots vosaltres pugueu participar i trobar la informació que necessiteu.

El passat dia 17 de setembre, va començar una nova etapa per a dos jóvens de Puçol, Ana i Begoña. Elles són les afortunades que, gràcies a la beca de la Diputació de València per a jóvens desocupats, estaran treballant en el Departament de Joventut fins al 30 de novembre.

La nostra tasca és crear una pàgina web per a la gent jove del poble, en la que troben tant informació sobre drogues, ocupació, cursos... com un espai en què ells mateixos són els protagonistes. Perquè a més dels continguts informatius, esta web inclourà un apartat perquè els jóvens s'expressen per mitjà de blogs, fotografies, vídeos...”, comenta Ana Motos, una de les becàries.

De moment, només porten treballant poc més d'una setmana, així que tot està en la fase de planificació. A poc a poc van recopilant dades i donant forma a l'estructura que tindrà la nova web de joventut. I com és una pàgina web destinada als jóvens, és fonamental la seua participació.

Com volíem que els jóvens de Puçol tingueren un espai propi, vam pensar que seria interessant comptar amb la seua ajuda. Per això, a través de les xarxes socials ens mantenim en contacte i tenim molt en compte totes les seues aportacions i idees”, afig Begoña Iranzo, l'altra becària de Joventut.

Així que no ho dubtes, si vols contribuir en este nou espai per a jóvens, posa't en contacte amb el Departament de Joventut i fes les teues propostes.

Informen: Ana Motos i Begoña Iranzo

915-begonya-y-ana-1

 

25 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres