El Barrio continua creixent: 300 veïns disfressats i 600 en el sopar avalen l'èxit del seu primer dia de festes

El Barrio continua creixent: 300 veïns disfressats i 600 en el sopar avalen l'èxit del seu primer dia de festes

Una inesgotable cavalcada i un multitudinari sopar popular obrin les festes organitzades per la Penya Taurina El Barrio enguany, unes festes que van començar sent exclusivament taurines i que amb el temps han apostat per diversificar les seues propostes per a donar cabuda a tots els públics. L'últim cap de setmana de setembre finalitzen amb cucanyes, xocolatà i, per descomptat, bous.

Sense arribar l'enorme participació de la cavalcada de les festes de setembre, on enguany es van arribar més d'1.700 inscrits i, en la pràctica, més de 2.000 persones disfressades recorrent els carrers, la veritat és que l'esdeveniment organitzat en El Barrio consolida any rere any el seu gran objectiu: la participació popular.

Divendres passat 21 de setembre, més de 20 carrosses van desfilar pels carrers Mariano Amigó, La Plana i Germanes Martínez, amb eixida i arribada a la plaça del País Valencià. Un circuit que, donat el seu reduïda grandària i les enormes ganes de disfrutar de les 300 persones disfressades, van recórrer les carrosses en dos ocasions. I és que estos xics quan es posen a cavalcar són inesgotables.

Per les voreres, com sempre, multitud de veïns disposats a aplaudir, animar i, per què no, rebre algun detall llançat des de les carrosses, encara que en la majoria d'ocasions eixe detall fóra… una saludable dosi de confeti.

Després de la diversió, va arribar l'hora de reposar forces, amb un sopar popular en que els abonats del cartó tenien dos tiquets gratis, mentres que la resta d'assistents havia de pagar 5 euros a canvi de la beguda, el picoteig i un gelat com a postre.

Seguint el model de les festes patronals, amb inscripció prèvia i distribució de les taules dins de la plaça del País Valencià, entorn de 600 persones van participar d'este relaxat sopar que va tindre el seu punt i final amb una discomòbil a càrrec de Vicente Parraquet.

Com era d'esperar, a causa del bon temps, l'ambient es va prolongar fins ben entrada la nit. I, ja el dissabte 22, primera jornada taurina, amb un ramat que va respondre al prestigi de les seues ramaderies… encara que eixe és un tema de què parlarem en una altra ocasió.

La festa continua el divendres 28, amb les cucanyes i la xocolatà per als més menuts, tot això en el carrer Governador Angresola. I el punt final el posaran novament els bous el dissabte 29, amb desencaixonades a la vesprada i embolades nocturnes.

Del que no hi ha dubte és que amb la seua àmplia programació d'actes populars El Barrio és cada any una festa més gran.

Informa: Sabín

fotos_noticia fotos_noticia

905-cena-barrio-2

 

24 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres