La música del carrer, ara al Palau: vine a provar gratis i, si és t'agrada, apunta't a la nova escola de hip-hop

La música del carrer, ara al Palau: vine a provar gratis i, si és t'agrada, apunta't a la nova escola de hip-hop

Has provat a ballar hip-hop? Si encara no saps com es fa o si no tens clar si t'agradaria moure't al nou ritme de les escoles esportives, el dissabte 29 de setembre tens oportunitat d'assistir a una classe pràctica: veure, preguntar i, sobretot, ballar… i si t'agrada, ja saps, està obert el termini d'inscripció per a la nova escola en el Palau d'esports.

Laura porta anys impartint classes d'hip-hop. Enguany, per primera vegada, ha plantejat una escola a Puçol i de moment el projecte marxa a bon ritme… encara que és conscient que molts jóvens igual no s'apunten perquè no tenen clar si és molt complicat, si fa falta una gran forma física, si és molt car, si…

Per a resoldre tots els dubtes res millor que mostrar-ho directament als interessats, o millor encara: que participen tots ells en una classe pràctica.

I això és exactament el que farà el dissabte 29 en el Palau d'esports: a partir de les 6 de la vesprada, per als xics i xiques de 7 a 13 anys; i a partir de les 7 de la vesprada, per als majors de 14 anys. No cal portar res, excepte una roba còmoda per a poder moure's i disfrutar amb el ball. I, per descomptat, la classe és gratuïta.

Davant de la demanda d'usuaris per a crear una escola de ball, en este cas hip-hop, des del Poliesportiu s'oferix la possibilitat de preinscriure's a l'escola per a veure si al final es pot oferir; i per a conéixer-la gens millor que vindre un dia a provar”, explica Rafa Gandia, portaveu del poliesportiu. “Des de l'àrea d'esports estem oberts a les peticions dels usuaris, sempre que hi haja disponibilitat d'horaris i instal·lacions i esta és una bona oportunitat per a començar una nova escola”.

A partir d'octubre comencen les classes, dos vesprades a la setmana, dilluns i dijous, amb horaris per a alumnes de 7 a 13 anys i per a alumnes majors de 14 anys. A més, preus reduïts per als socis del poliesportiu.

Així que si no t'agrada quedar-te quiet, prova a moure't al ritme de l'hip-hop.

Informa: Sabín

 

24 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres