Mentres els cadets competixen al Campionat d’Espanya, l'escola de triatló de Tripuçol aconseguix el rècord d'inscripcions este curs

Mentres els cadets competixen al Campionat d’Espanya, l'escola de triatló de Tripuçol aconseguix el rècord d'inscripcions este curs

Els alumnes de l'Escola de Triatló del Tripuçol han participat este mes de setembre en el Campionat d'Espanya que s'acaba de celebrar a Pontevedra, on han obtingut uns resultats notables. Al mateix temps, l'escola creix i, a més d'obtindre el rècord d'inscripcions a Puçol, amplia les classes al veí poble d'El Puig.

Els cadets, tant els xics com les xiques que dirigix Jesús Jiménez, van tindre una actuació més que acceptable al nacional, al quedar per equips en 5t'i 6t lloc respectivament, amb unes distàncies de 750 metres per a la natació, 10 quilòmetres amb bici i 3 quilòmetres de carrera.

Les xiques van aconseguir el lloc 25é per part d'Inma Novella, en el 34é va arribar Iris Rodríguez de Dios que va nadar i va fer relleus en la bici junt amb Novella, i María Calvo, a pesar que va haver de barallar sola pel seu compte, va arribar en un meritori lloc 42é.

Respecte als xics, Jorge Lagoa continua demostrant la magnífica forma física en què es troba a l'aconseguir arribar en 7a plaça, mentres que Carlos Todo va arribar el 12é i Carlos Boví el va fer en el lloc 71é en el dia del seu debut.

Està previst que el pròxim mes d'octubre es reprenguen els entrenaments de l'equip de Puçol en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal on s'ha arribat enguany al rècord d'inscripcions amb un total de 110 alumnes apuntats en esta edició.

A més, Tripuçol amplia la seua escola en El Puig: l'1 d'octubre, Xavi i Vicente comencen a impartir classes a xiquets de 7 a 16 anys, amb l'objectiu de continuar creixent com a club i com a escola.

El triatló ja és l'esport de moda a Puçol i, molt prompte, també en El Puig.

Informa: Laura Torrado

899-tripuzol_en_el_puig

 

22 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres