La “Declaración canina” d'Antonio Barroso guanya el concurs de pintura Vila de Puçol 2012

La “Declaración canina” d'Antonio Barroso guanya el concurs de pintura Vila de Puçol 2012

El dimarts 18 de setembre es reunia el jurat de la nova edició del concurs de pintura i, després de valorar les 60 obres presentades, va concedir tres mencions d'honor i el primer premi, que enguany ha recaigut en Antonio Barroso Vega, artista del Port de Sagunt, per la seua obra Declaración canina.

Willy Ramos (pintor i professor de Belles Arts), Antonio Peris (pintor i escultor), José Ángel Jesús María (director del Museu d'Art Modern de Requena) i Rosa Portalés (regidora de cultura de Puçol), junt amb el gerent de la Casa de Cultura, José Mª García, han sigut els encarregats enguany de decidir qui s'adjudicava el primer premi en la 27a edició del concurs de pintura.

Després de l'àrdua tasca de revisar una a una les 60 obres participants i, després de la corresponent deliberació, el jurat va decidir per unanimitat concedir tres mencions especials a les obres: Desconfigurando a Ruth de Felipe Fuentes, Taller de costura de María José Pérez i Nora de Victòria Iranzo. Així mateix, va atorgar el primer premi a l'obra Declaración canina, d'Antonio Barroso Vega.

Totes les obres esmentades, junt amb una selecció de la resta de participants, s'exhibiran en la Casa de Cultura de Puçol durant el mes d'octubre, després de la inauguració el divendres 5 d'octubre a les 8 de la vesprada, en un acte que també servirà per a entregar els premis tant de pintura com de narrativa i poesia.

Informa: Sabín 
Foto: Vicent Salvador

896-declaracion_canina-2

 

21 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres