Torna el cine-cine a la Casa de Cultura amb els títols més actuals i taquillers de la cartellera familiar

Torna el cine-cine a la Casa de Cultura amb els títols més actuals i taquillers de la cartellera familiar

Ice age 4, Brave i Las aventuras de Tadeo Jones per a obrir boca, però a l'octubre el ritme d'estrenes per a tota la família es manté al mateix nivell, amb projeccions dissabtes, diumenges i dimarts, incloent a més preus especials per als peques en la sessió infantil del diumenge i en el dia de l'espectador, el dimarts.

El dissabte a les 6 de la vesprada, el diumenge a les 5 vesprada la sessió infantil (amb preus especials per als xicotets) i a les 7.30 vesprada sessió normal, i, finalment, el dimarts a les 6 de la vesprada una sessió també a preu especial per ser el dia de l'espectador. És l'oferta habitual del cine de la Casa de Cultura, que de vegades ha de reduir alguna de les seues sessions degut a la utilització del saló d'actes per a esdeveniments especials (teatre, concerts, presentacions falleres…).

Una oferta que ja ha mostrat la seua eficàcia en anys anteriors, pel que pràcticament es manté amb el mateix esquema de l'última temporada i, per descomptat, amb el mateix plantejament quant al tipus de pel·lícules: “es tracta d'un cine familiar, que puga ser vist pels més menuts de la casa en companyia dels seus pares; pel·lícules d'animació, d'aventures i amb la qualificació d'autoritzades per a tots els públics”, matisa Rosa Portalés, regidora de cultura.

De moment, les tres pel·lícules de setembre i començaments d'octubre responen perfectament a eixe tipus de perfil i, a més, són les tres pel·lícules d'animació més taquilleres de l'any:

Ice Age 4: Chris Wedge i els seus xics ja van per la quarta entrega de la sèrie iniciada amb L'edat de gel. Humor un punt gamberro, amb algun secundari antològic i una animació que millora amb cada nou títol de la sèrie. Dissabte 22: 18 hores. Diumenge 24: 17 (infantil) i 19.30 hores. Dimarts 25: 18 hores (dia de l'espectador).

Brave: Sens dubte, la pel·lícula d'animació de l'any, la tornada de Pixar als seus millors moments, després del fracàs relatiu de Cars 2. Una aventura amb tocs feministes, revisió del paper de la dona en les històries de princeses i una animació tècnicament impecable, com només els creadors de Toy Story o Buscando a Nemo poden aconseguir. Dissabte 29: 18 hores. Diumenge 30: 17 (infantil) i 19.30 hores. Dimarts 2: 18 hores (dia de l'espectador).

Las aventuras de Tadeo Jones: La gran sorpresa de l'any, l'única pel·lícula espanyola que ha aconseguit ser número 1 en taquilla durant unes quantes setmanes consecutives, per damunt de les grans superproduccions nord-americanes. Una paròdia d'Indiana Jones made in Spain amb humor, un poc de sal grossa, aventures i un nivell d'animació equiparable al de qualsevol gran estudi. Dissabte 6 octubre: 18 hores. Diumenge 7 octubre: 17 (infantil) i 19.30 hores. Dimarts 9 octubre: 18 hores (dia de l'espectador).

Informa: Sabín

898-brave-pixar

 

20 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres