Un estiu antològic per al Club de Pesca Puçol, amb premis a nivell autonòmic i nacional

Un estiu antològic per al Club de Pesca Puçol, amb premis a nivell autonòmic i nacional

L'Open Nacional d'Embarcació Fondejada en Ayamonte, el Campionat Autonòmic de Mar-Costa a Gandia i el Trofeu de la Generalitat Valenciana a Almenara han vist com els socis del Club de Pesca Puçol aconseguien situar-se en les primeres posicions. I açò és només el calfament per al pròxim mundial de pesca, on Puçol aspira a tindre diverses representants.

 

En el nostre repàs a l'estiu, comencem amb el 4t'Open Nacional d'Embarcació Fondejada celebrat el passat 24 d'agost en Ayamonte (Huelva), amb la participació de 32 parelles, alguna d'elles amb títols de campions del món i títols nacionals.

Per part del Club de Pesca Puçol van estar presents les parelles formades pel Masero i Jesus Esteve junt amb Manolo Bayarri i Carlos Esteve, que van finalitzar en 8a i 9a posició, respectivament, per davant de diversos participants amb molt de renom.

Quant al Campionat Autonòmic de Mar-Costa, celebrat l'1 de setembre en les platges de Gandia (València), vam tindre representants en les categories de pescadors menors de 16 anys i també en la de 21 anys.

Comencem per la categoria U-16: David Fernández Sánchez, jove nou en el club i amb un futur prometedor, va obtindre el títol de campió autonòmic, i té plaça per a participar en el Campionat d'Espanya que se celebra en Santa Pola (Alacant) del 2 al 4 de novembre. Junt amb David, ens va representar també Sergio Blasco Canyars, que quede 9é… encara que cal donar-li temps, en breu arribaran els èxits per a ell, perquè només té 12 anys.

En la categoria U-21: en la seua primera participació, Ernest Esteve Navarro va quedar en 7a posició, ací la lluita va ser molt dura i va obtindre la seua recompensa. Tant ell com Josep Segura Díaz ja estan considerats esportistes d'elit i la seua presència en el nacional de Santa Pola permetrà comprovar si Ernest pot acudir al seu primer mundial i Josep al seu segon.

A penes dos setmanes després, el 15 de setembre, es disputava el Trofeu Generalitat Valenciana de Pesca Mar-Costa en les platges d'Almenara (Castelló), amb un total de 76 esportistes de tots els clubs de la comunitat. Hi havia 3 places en joc per al nacional de 2013.

Un total d'11 esportistes del nostre club van intentar fer-se amb alguna d'elles en una mar desagradable i poques captures. L'èxit va arribar amb el tercer lloc de Manuel Nicolau Peris, criat en el planter del club i ara en plena joventut, però competint en la categoria de sènior, seguix donant-nos fruits. Amb Manuel, que va ser subcampió provincial, el Club de Pesca Puçol ja s'assegura almenys una presència en el nacional de l'any pròxim.

I en l'horitzó dos nous campionats: el nacional al setembre i l'autonòmic a l'octubre.

El dijous 20 de setembre partixen cap al Rompido (Huelva), quatre representants del club, formant part de la delegació que la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana porta a terres de Huelva per a disputar el Campionat d'Espanya de Pesca. Es tracta de Javier García Montalar, Vicente Romero Hernández, Jesús Ruixo Durbá i Óscar Gómez Fernández, als que s'unirà com delegat de l'equip autonòmic un altre membre del nostre club, Francesc Badía Martínez.

Finalment, el ja anunciat Campionat Autonòmic de Pesca Mar-Costa, que se celebra en les platges de Benicàssim els dies 6 i 7 d'octubre, amb 9 places en joc per a nacional de 2013.

Per a nosaltres és una gran cita perquè batrem el rècord de participació en competició oficial: dels 80 de tota comunitat, 17 socis del Club de Pesca Puçol competiran per alguna d'eixes places en joc i segur que alguna ve al nostre club. Sort a tots.

La junta directiva se sent orgullosa dels èxits en les últimes competicions en què heu participat i representat  tant al club com a la nostra població, Puçol.

 

Informa: Jose Segura Barbacil
President Club de Pesca Puçol

886-podio_en_gandia

 

 

18 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres