Posa el teu cos i la teua ment en forma amb els cursos per a la tercera edat: els dies 20 i 21, inscriu-te en l'Espai Social dels Majors

Posa el teu cos i la teua ment en forma amb els cursos per a la tercera edat: els dies 20 i 21, inscriu-te en l'Espai Social dels Majors

Els dies 20 i 21 de setembre, en l'Espai Social dels Majors, està obert el termini d'inscripció per als cursos de la tercera edat d'enguany. Per a penes deu euros, els pensionistes i jubilats poden participar fins a juny en activitats com a podologia, gimnàstica, fisioterapeuta, manualitats, taller de memòria i ball. Una oportunitat única per a mantindre's en forma.

Des de la Regidoria de la Tercera Edat, cada mes de setembre s'obri el termini perquè els majors de Puçol puguen participar en una àmplia oferta de cursos destinada a cuidar tant el seu cos com la seua ment.

Són tallers pensats per a cobrir les demandes més habituals de la tercera edat, pel que cal donar-se pressa a l'hora d'inscriure's, atés que les places són limitades en tots els cursos”, explica Teresa Román, assistent social municipal. “Enguany el termini d'inscripció està obert el dijous 20 i el divendres 21 de setembre, al matí, en l'Espai Social dels Majors”.

Un espai en què també es van a desenrotllar la major part dels cursos a partir de l'1 d'octubre, a excepció dels balls, que se celebren en el Sindicat Agrícola.

L'objectiu fonamental d'estes activitats és que la tercera edat de la població gaudisca i s'ho passe bé, encara que no es descarta cobrir altres més ambiciosos: “El taller de la memòria l'impulsem cada any per a previndre la demència senil i l'alzheimer, pel que hem de considerar que els cursos estan destinats que mantinguen la forma física i la intel·lectual”.

Si eres major, apunta't als tallers de la tercera edat i posa't en forma… perquè la diversió no és patrimoni exclusiu dels jóvens.

Informa: Sabín

888-cartel_cursos_abuelos-1

 

18 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres