Després de 9 dies frenètics, la 2a Ruta de la Tapa servix un total de 188.296 tapes i el guanyador és… el bar Comercial Dani

Després de 9 dies frenètics, la 2a Ruta de la Tapa servix un total de 188.296 tapes i el guanyador és… el bar Comercial Dani

El divendres 14 de setembre, en la seu de l'Agrupació de Penyes, es realitzava el recompte de vots de la segona edició de la ruta i, després de conéixer els vots de cada local, es procedia al sorteig dels 136 premis donats pels distints patrocinadors. Al final, Comercial Dani va ser el local més votat i Mª Ángeles Cavaller va obtindre el primer premi del sorteig.

Des del principi sabíem que la segona edició estava pràcticament doblegant les xifres de l'any passat”, assegura José Reyes Gallego, promotor de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol, l'organització de la qual va a càrrec de l'Agrupació de Penyes. “Vam recórrer amb un dels patrocinadors, els representants de San Miguel, els distints locals a mitat de setmana i ja havien arribat els nombres de la primera edició, en gran manera perquè havien fet arreplega de begudes abans de començar la ruta, per a no quedar-se sense beguda o tapes en moments puntuals, com va succeir en alguns casos l'any passat”.

Van ser nou dies, per a alguns de forma ininterrompuda, per a altres amb horari matinal i vespertí, va haver-hi qui va descansar algun dia de festes, altres ni això, però la veritat és que la sensació estava en el carrer de l'1 al 9 de setembre: tot el món parlava d'esta o aquella tapa, les terrasses presentaven un aspecte desconegut, les barres a límit, les cuines tirant fum… la ruta es consolidava i tots els veïns que han participat tenien eixa sensació.

Segons les dades presentades per cada local a l'organització, el nombre total de tapes que s'han servit en estos 9 dies, en els 51 locals participants, és de 188.296. Tenint en compte que en 2011 el número final rondó les 100.000 tapes, pràcticament s'ha duplicat

I vaja si han participat. Segons les dades presentades per cada local a l'organització, el nombre total de tapes que s'han servit en estos 9 dies, en els 51 locals participants, és de 188.296. Tenint en compte que en 2011 el número final rondó les 100.000 tapes, pràcticament s'ha duplicat.

El recompte va suposar més de dos hores de meticulosa organització, amb presència de Rosa Portalés i Merche Claramunt en representació de l'ajuntament, Pedro Sánchez com a president de l'associació de comerciants, Dani Martín com a portaveu dels establiments participants i la junta directiva de l'Agrupació de Penyes pràcticament al complet, junt amb José Reyes Gallego i Joan Sebastià com a president i secretari de la ruta, respectivament.

Després del mateix, la tosta amb goles, polp i llagostí, del bar Comercial Dani, es va alçar amb el primer premi, gràcies als 740 vots obtinguts. En segona posició va quedar l'hostal Manolo, les delícies de mar del qual van aconseguir 674 vots. Finalment, la tosta Tareste, del bar Tareste, va obtindre el tercer premi gràcies als 323 vots que van depositar els veïns en les urnes, després d'haver omplit el carnet rutero amb els sis encunys de sis establiments distints.

Però no vos n'aneu, que encara hi ha més.

Si ja el vas provar, ara pots repetir, i si eres dels pocs que no es va animar a realitzar la ruta durant les festes, pots corregir eixe error el 9 d'octubre, ja que l'Agrupació de Penyes, d'ací a la seua setmana cultural i festiva, organitza una degustació amb les tapes guanyadores, a més altres que han sigut cedides per diversos establiments participants en la segona ruta i alguna especial preparada per la pròpia agrupació per a esta jornada festiva.

Volem que el 9 d'octubre no siga només una entrega de premis, sinó també una festa per a agrair als establiments la seua col·laboració i als veïns la seua participació”, explica el president de la ruta. “En l'aparcament que l'antiga estació de Renfe organitzarem una jornada de tapeig que a més tindrà un fi solidari, perquè tots els beneficis que s'obtinguen aniran destinats a ajudar Tomás Esteve, el xiquet de Puçol que patix paràlisi cerebral”.

I, per descomptat, a la jornada del 9 d'octubre també hauran d'acudir els 136 agraciats amb els premis cedits pels locals i les empreses patrocinadores, per a poder arreplegar el seu regal. Com sempre, va haver-hi un primer premi, que va ser per a Mª Ángeles Cavaller (enhorabona, el viatge i l'estada a Benidorm són teus)… i si vols saber si eres un dels altres 135 premiats, consulta el PDF adjunt.

Ens veiem el 9 d'octubre, en la festa final solidària de la 2a Ruta de la Tapa.

Informa: Sabín

logo_pdf Acta del jurat de la 2a Ruta de la Tapa
logo_pdf Llistat dels 136 premiats en la 2a. Ruta de la Tapa

fotos_noticia

885-recuento_y_sorteo_ruta-6

 

17 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres