La Casa de Cultura comença l'1 d'octubre la seua oferta d'escoles municipals i cursos formatius

La Casa de Cultura comença l'1 d'octubre la seua oferta d'escoles municipals i cursos formatius

El 18 de setembre s'obri el període de matrícula per als cursos formatius i les escoles municipals de cultura. Música, teatre, restauració de mobles, pintura i noves tecnologies són algunes de les propostes escolars per a esta temporada, a més de la programació habitual de cine, teatre, concerts, exposicions i la biblioteca municipal, amb servici d'Internet gratuït.

La base és la mateixa que en anys anteriors, ja que l'oferta ja està consolidada i té una gran acceptació”, explica Rosa Portalés, regidora de cultura. “Si de cas destacar que enguany es potencia l'oferta de cursos de mitjana duració a nivell informàtic, per a tots els nivells partint de zero. A més, s'incorpora el curs de retoc fotogràfic amb un programa gratuït que cada vegada compta amb més adeptes, el Gimp”.

Una oferta semblant a la d'anys anteriors que inclou escoles municipals les classes de les quals s'impartixen en la Casa de Cultura durant tot el curs escolar. Entre les propostes s'inclouen dibuix i pintura, tabal i dolçaina, guitarra, rondalla, danses, teatre, música moderna, balls de saló i restauració de mobles, normalment amb classes dos vesprades a la setmana.

A més, el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília, també ubicat en la Casa de Cultura, impartix classes de solfeig fins a 4t curs, grau elemental de música i distints instruments de corda, vent, percussió, piano i jardí musical.

Quant als cursos de noves tecnologies, tenen una duració entorn de 30 hores de duració, en les que l'alumne s'agrupa segons el seu nivell: des de zero absolut, passant per iniciació fins a arribar a mitjà.

Tant les escoles municipals com els cursos puntuals comencen el 1 d'octubre i les places en alguns casos són limitades, pel que convé accelerar la inscripció. El termini de matrícula s'obri el dimarts 18 de setembre i els tràmits es realitzen en la mateixa Casa de Cultura, de 18 a 20 hores, de dilluns a divendres.

També a l'octubre comença la programació habitual de cine per a tota la família els caps de setmana, les exposicions de pintura i les sessions de teatre almenys una vegada al mes.

Si vols més informació, consulta el PDF amb tota l'oferta la Casa de Cultura.

Informa: Sabín

logo_pdf Tota la programació de cursos i escoles municipals de cultura

877-expo_casa_cultura-3

 

14 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres