Gràcies a la campanya de promoció realitzada en els col•legis, el Club Handbol Puçol compta amb més equips que en anys anteriors

Gràcies a la campanya de promoció realitzada en els col•legis, el Club Handbol Puçol compta amb més equips que en anys anteriors

El passat curs, els jugadors del Club Handbol Puçol van dedicar un parell de vesprades a la setmana a impartir classes en els col·legis públics i concertats de la població. L'objectiu era crear escola i els resultats ja s'estan veient: per a la temporada que comença este mes, el club local compta amb equips en totes les categories i en alguna inclús dos, masculí i femení.

La punta de l'iceberg la podrem disfrutar el dissabte 15 de setembre, a les 7.30 vesprada en el Palau d'esports, amb un partit amistós entre els equips masculins sènior i juvenil, encontre que servirà també de targeta de presentació de la temporada.

Una temporada que permetrà disfrutar de molts més partits en la població ja que el Club Handbol Puçol enguany compta amb dos equips femenins, en les categories sènior i cadet, a més de cinc equips masculins: sènior, juvenil, cadet, infantil i aleví.

La lliga a Puçol comença el 29 de setembre, que l'equip juvenil masculí juga contra el Marni, un vell conegut. Per la seua banda, les xiques de l'equip sènior debuten el dia 9 d'octubre, mentres que el sènior masculí comença jugant fora i la seua presentació en casa és el 20 d'octubre.

Però, de moment, l'aperitiu és el dissabte 15, amb els dos equips més potents de la població mesurant-se entre si. Una oportunitat única per a veure què podem esperar esta temporada en què el handbol comença a collir els fruits de la gran campanya promocional realitzada el curs passat entre els alumnes d'infantil i primària de la població i continuada a l'estiu, amb un campus per a totes les edats que, durant el mes de juliol, va omplir les pistes del poliesportiu de xics i xiques ansiosos per conéixer de prop este esport.

Informen: Arnau Alonso i Sabín

880-campus-balonmano-2

 

13 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres