Els mestres de primària de Caxton College assistixen a una jornada educativa organitzada per la National Literacy Trust

Els mestres de primària de Caxton College assistixen a una jornada educativa organitzada per la National Literacy Trust

Els mestres de primària de Caxton College han començat el curs acadèmic amb una jornada d'ensenyança inspiradora anomenada Conversar per a escriure. Carol Satterthwaite, consultora d'educació de la National Literacy Trust (Regne Unit), va volar des d'Anglaterra per a compartir amb els mestres de primària els seus coneixements i idees sobre l'aprenentatge.

The National Literacy Trust hi ha dut a terme, en col·laboració amb distintes escoles, una àmplia investigació sobre els hàbits i destreses relacionats amb la lectura a fi de desenvolupar la fluïdesa de la comprensió lectora i les habilitats d'escriptura i millorar així el rendiment acadèmic dels alumnes.

Molts col·legis d'Anglaterra ja s'han beneficiat d'esta experiència i, com resultat, han pogut comprovar entre ells unes ràpides millores en este àrea.

Els mestres que van assistir a esta jornada de formació, van aprendre com motivar positivament els alumnes en la lectura i escriptura a través d'una sèrie d'activitats interactives i kinestétiques i, a més, van poder comprovar com a través de fotografies i imatges es poden estimular idees creatives, nou vocabulari i conversacions abans de passar a les activitats de lectura i escriptura.

Els mestres de Caxton College estan desitjant aplicar les tècniques apreses a Conversar per a escriure en el nou curs escolar.

Informa: Caxton College

 

13 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres