Article d'Unió, Progrés i Democràcia del mes d'agost: “Dimensionarem la televisió local i recuperarem la ràdio?”

Article d'Unió, Progrés i Democràcia del mes d'agost: “Dimensionarem la televisió local i recuperarem la ràdio?”

El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament. Este és el text d'Unió, Progrés i Democràcia del mes d'agost, titulat “Dimensionarem la televisió local i recuperarem la ràdio?”.

Mai un govern havia mentit i fet tant de dany a un país i a un poble com Puçol en tan poc de temps i amb el vistiplau de Pavalur. Com destruir un país en sis mesos o en 12 mesos en el cas de Puçol? Perquè el Sr. Mariano i l'equip de govern de Puçol ho estan aconseguint.

Per què no guarda silenci Sr. Mariano? Per què no guarda silenci PP de Puçol?, és millor que estiguen callats, que dir que Espanya mai seria rescatada, Espanya no és Grècia repetia una vegada i una altra, ho recorden?, el Sr Rajoy, i als pocs dies ha de menjar-se les seues pròpies paraules, hi ha més d'un refrany per a definir estes actituds.

Sr. Rajoy i Senyors del PP de Puçol, en sis mesos un i dotze els altres. No es pot ser tan desmanotat: u és inoperant si no parla, però és molt pitjor si parla, no donen vostés la talla com per a governar a Puçol.

A Puçol li diuen que ha faltat a la VERITAT gens més cal veure amb el programa electoral que es va presentar els nostres veïns de Puçol, i això ja té mèrit. Són vostés “Pinotxo”. Un simple exemple per a no repetir-nos del mateix i com vostés donen varietat, van dir “DIMENSIONAREM la TV local i recuperarem la ràdio Puçol, com a instrument de participació activa i plural dels nostres ciutadans”.

Propostes des d'UPiD Puçol per a construir en positiu: la nostra població disposa de TV, ràdio, pàgina web i periòdic i a pesar d'això els ciutadans seguim sense informació.

Els mitjans de comunicació han de complir la funció d'informar-nos sense condicions i ser transmissors de les inquietuds de la població. Volem uns mitjans plurals, oberts i participatius, amb llibertat i responsabilitat plena per als professionals que exercixen la tasca de donar-nos informació. 

Una opinió d'UPiD a PUÇOL

11 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres