Article del PP del mes d'agost: “És el moment d'estar tots units contra la desocupació i la crisi econòmica”

Article del PP del mes d'agost: “És el moment d'estar tots units contra la desocupació i la crisi econòmica”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular en el mes d'agost, titulat “És el moment d'estar tots units contra la desocupació i la crisi econòmica”.

Les noves reformes estructurals que s'han aprovat en el RDL 20/2012 seran positives per a recuperar el creixement de l'economia i de l'ocupació. Sabem que són mesures molt dures i  que suposen un sacrifici important per als ciutadans, però estem convençuts que són les adequades i sobretot necessàries per a corregir els desequilibris de la nostra economia que són greus i profunds.

Estem segurs que a mitjà i llarg termini portaran que el nostre país, Espanya, a la senda del creixement econòmic i de la creació d'ocupació.

Per això des de les institucions públiques hem de donar exemple de solidaritat i coherència amb els esforços i sacrificis que el conjunt de la societat espanyola està fent. Si es demana als ciutadans que se “premen el cinturó”, els primers a fer-ho hem de ser els polítics, unint-nos així a l'exercici d'austeritat.

Comprenem que els espanyols estiguen sobrepassats i preocupats per les reformes mampreses, perquè el camí està sent dur, però no hi ha un altre. A hores d'ara les solucions fàcils ja no són operatives per a eixir de la crisi, ja que la situació així ho requerix.

A nivell local, en el passat ple extraordinari de Juliol, l'equip de govern (PP-Pavalur) va proposar la supressió de la paga extraordinària de desembre també per a l'alcaldessa, regidors i personal eventual (equiparant-nos així als funcionaris), perquè com hem dit volem i hem de donar exemple i si cal prendre mesures dures serem els primers en viure-las.

El més decepcionant és que la resta de partits (PSOE, Iniciativa i Bloc) no van recolzar la mesura, abstenint-se en la votació; sincerament, encara no entenem per què.

Des del PP volem demanar la comprensió i solidaritat de tots els ciutadans i de la resta de grups polítics. Tots  hem d'aportar el nostre granit d'arena davant de la crisi. Este és un gran esforç que hem de fer tots per a eixir d'esta  situació ruïnosa que ningú desitja i que desgraciadament ens hem trobat.

Des del PP pensem que o treballem tots units per a aconseguir els mateixos objectius o els nostres esforços seran inútils.

Finalment, volem aprofitar este espai (en el periòdic Noticies de Puçol de finals d'agost) per a desitjar tots els nostres veïns que disfruten de les Festes Patronals i Populars en honor a la Mare de Deu al Peu de la Creu.

BONES FESTES!

Una opinió del Partit Popular

 

10 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres