Article de Pavalur del mes d'agost: “Bóta de vi junt amb un col•legi”

Article de Pavalur del mes d'agost: “Bóta de vi junt amb un col•legi”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur en el mes d'agost, titulat “Bóta de vi junt amb un col·legi”.

El lamentable estat d'abandó de la rotonda en el Camí Mangraners, junt amb el Col·legi Alfinach i el greuge comparatiu que suposava amb la resta de rotondes del municipi, ens va portar dos anys de reivindicacions, presentant la Urbanització Alfinach més de vint escrits al seu Ajuntament, reclamant la seua urgent adequació.

Per fi, al maig del 2010, s'inicien les obres amb el govern socialista, que va assegurar a algun mitjà de comunicació: “…amb materials que a vegades són de rebuig, degudament adaptats, estem posant en marxa un pla de millora de les rotondes del terme municipal i sense cost econòmic afegit”.

Així, una vella bóta de vi, va servir d'excusa per a homenatjar a Destil·leries Pla, que amablement l'havia cedit.

No es va consultar ni al Col·legi Alfinach ni a les urbanitzacions i no pareix la rotonda junt amb un col·legi el lloc més adequat per a la col·locació d'una bóta de vi.

És per això que PAVALUR està duent a terme accions per a aconseguir el seu trasllat a un altre lloc més representatiu i la deguda restauració d'esta rotonda.

Una opinió de Pavalur

800-pavalur-agosto-2

 

10 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres