El 14 de setembre, festival solidari de danses del món a càrrec de Um Yarasun, per a ajudar Tomás Esteve

El 14 de setembre, festival solidari de danses del món a càrrec de Um Yarasun, per a ajudar Tomás Esteve

Um Yarasun també vol col·laborar solidàriament amb Tomás Esteve, el xiquet de Puçol que patix paràlisi cerebral. Per a això ha organitzat un festival de danses del món, el divendres 14 de setembre, a les 8 vesprada, en la Casa de Cultura. Per 3 euros l'entrada pots disfrutar d'un espectacle de primer nivell i col·laborar amb una causa solidària.

Més enllà del sopar solidària amb Cáritas durant les festes, després de l'arreplega de taps durant tot l'estiu, després de l'èxit de l'arreplega de taps en la Volta a Peu de Puçol i en el Triatló de València, Puçol continua demostrant que és un poble solidari i que els seus col·lectius seguixen implicant-se amb causes solidàries.

Ara és Um Yarasun, més coneguda com les xiques de la dansa del ventre, els que preparen un esdeveniment solidari: se celebra el divendres 14 de setembre, a les 8 vesprada, en la sala d'actes de la Casa de Cultura i l'entrada només costa 3 euros. Si les veres actuar en els playbacks de les festes i vas quedar entusiasmat amb els seus moviments, ara pots disfrutar d'elles una vegada més. I si no les veres… ara tens l'oportunitat de corregir eixa fallada.

L'objectiu és ajudar el xiquet Tomás Esteve en la seua lluita contra la paràlisi cerebral, tasca per a la que ha de viatjar cada sis mesos a la ciutat nord-americana de Philadephia per a sotmetre's a un costós tractament experimental: cada viatge suposa 6.000 euros i sa mare, Mari Paz, difícilment podria reunir eixos diners si no fóra pels mercats ambulants solidaris, l'arreplega de taps, els playbacks fallers i l'àmplia gamma d'actes solidaris en què estan col·laborant els veïns de Puçol.

Per a esta nova proposta, l'associació Yarasun Dansa (o, el que és el mateix, la seua cara més coneguda: el grup de danses Um Yarasun) ha contactat amb un ampli grup d'estreles, que han accedit a actuar de forma desinteressada, per a una mostra de danses polinèsies, orientals, tribals, samba, tango, cabaret… Entre elles destacar la presència d'Hanan Hadiqat, Olga Escribano, Isabel Velasco, Grup Asociacion-Yarasun Dansa, Patricia Amira, Clara Llorens i molts més.

Comença el curs amb una lliçó de solidaritat: el divendres 14, tots amb Tomás Esteve.

Informa: Sabín

fotos_noticia

860-um-yarasun-5

 

09 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres