Dona, tu vals molt: l'11 de setembre inscriu-te als cursos per a dones d’enguany

Dona, tu vals molt: l'11 de setembre inscriu-te als cursos per a dones d’enguany

El 4 de juliol es realitzava l'entrega de diplomes del curs d'Alzheimer en La Barraca i des de la Regidoria de la Dona s'assumia un compromís: augmentar els cursos per a dones després de l'estiu. El compromís comença a complir-se el dimarts 11 de setembre, al matí, també en La Barraca, amb l'acte de presentació dels nous cursos… i amb la possibilitat d'inscriure's directament eixe mateix dia.

Els cursos van nàixer com una proposta per a formar aquelles dones que en un moment determinat de la seua vida havien decidit abandonar la seua formació o el seu treball per a cuidar de la seua família, normalment fills o persones majors amb salut delicada.

Passat el primer any, els cursos també van servir com a porta per a la integració de dones d'altres nacionalitats, que buscaven integrar-se en la vida social i laboral de la població per mitjà d'una formació adequada per a exercir treballs en la llar, atenció de malalts o activitats en camps com la jardineria.

Com ja va succeir l'any passat, hem tingut en compte les peticions de les pròpies alumnes per a elaborar un nou calendari de cursos en què incloem aquells que més ens han sol·licitat”, explica la regidora de la dona, Eloísa Rosa Martínez.Entre les novetats d'enguany cal destacar tallers com el de cuidadora de xiquets, el de neteja de locals públics  o el de manipuladora d'aliments”.

A més d'estes novetats, també s'impartixen cursos ja realitzats en els dos anys anteriors, com el de jardineria (que va començar al març i es prolonga fins a desembre), el de cuina o el d'aprenentatge d'anglés.

Fruit de l'interés per ajudar a la integració d'estes dones en la vida quotidiana de la població, també cal destacar la posada en marxa d'uns tallers dedicats a millorar l'autoestima i la igualtat d'oportunitats: Tu vals molt és un bon exemple d'este nou projecte integrador.

La presentació del projecte i la possibilitat d'inscriure's ja als cursos es realitza el dimarts 11 de setembre, a les 10.30 hores, en l'Espai Social La Barraca, amb una consigna comuna: dona, tu vals molt.

Informa: Sabín

fotos_noticia

859-diplomas-curso-alzheimer-4

 

09 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres