El Triatló València ens ajuda a ser solidaris col•locant dos contenidors de taps per a Tomás Esteve

El Triatló València ens ajuda a ser solidaris col•locant dos contenidors de taps per a Tomás Esteve

Després de l'èxit obtingut en el quart mercadet benèfic celebrat en la platja de Puçol i de la gran quantitat de taps arreplegats gràcies als contenidors situats en la Volta a Peu, l'empresa gestora de residus Magma Tractaments posa al nostre abast una nova oportunitat de ser solidaris amb Tomás Esteve.

Els dies 8 i 9 de setembre tots aquells que vullguen col·laborar amb Tomás Esteve en la seua lluita contra la paràlisi cerebral tindran una nova oportunitat.

Perquè eixos dies, aprofitant el triatló que se celebra pels carrers de València es van a col·locar, en el traçat d'esta competició, diversos contenidors per a arreplegar els taps solidaris que la gent desitge portar.

Tot açò serà possible gràcies a què l'empresa gestora de residus Magma Tractaments ha renovat el seu acord de col·laboració amb València Triatlón Gran Premi Ibercaja.

Estic molt agraïda a Magma Tractaments en concret, i a tot el món en general, per l'esforç que han fet perquè el meu fill puga tractar-se en Philadelphia. De veritat, moltíssimes gràcies a tots pel vostre suport”, ens va confessar Mari Pau Esteve, la mare de Tomás.

Hem de recordar que Tomás Esteve patix una paràlisi cerebral causada per una infecció vírica que li va atacar el cervell poc després de nàixer. Als seus sis anys i mig este xiquet s'ha convertit en un lluitador nat que necessita uns 6.000 euros per a cada viatge semestral que realitza a Philadelphia per a guanyar-li la partida a esta malaltia degenerativa.

De moment ja ha pogut fer tres viatges, però necessita ajuda per a realitzar alguns més. Així que ja saps; si beus, guarda els taps i deposita'ls en els contenidors específics que durant estos dos dies estaran col·locats a València, o qualsevol de què ja hi ha a Puçol.

No ho oblides, arreplegar taps suposa un xicotet esforç per a tu, però per a Tomás és una gran ajuda.

Informa: Ana Motos

 

05 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres