Test, torba, planta, fil d'aram… crear un bonsai és cosa de xiquets

Test, torba, planta, fil d'aram… crear un bonsai és cosa de xiquets

Un test, un poc de torba, una planta xicoteta i un tros de fil d'aram, ho mescles tot i… ja tenim el nostre propi bonsai. Això és el que van aprendre els més menuts de la casa el dissabte 1 de setembre en el taller infantil sobre bonsais que el Club Bonsai Puçol va oferir en la seua exposició en el col·legi La Milotxa.

Dissabte passat, 1 de setembre, els xiquets de la població tenien una cita en el col·legi públic La Milotxa amb el Club Bonsai Puçol i no van fallar. Perquè per tan sols 1 euro, tots aquells que van voler disfrutar d'un taller infantil sobre esta classe d'arbres van tindre la inoblidable ocasió de modelar un ells mateixos.

Esta és la primera vegada que fem este taller. El que volem és, aprofitant la participació de tots els veïns de Puçol, interactuar amb els xiquets i familiaritzar-los amb els bonsais”, comentava José Luis Soriano, tresorer d'este club.

Gràcies a les plantes cedides pels vivers de la Generalitat, els xiquets i xiquetes del nostre poble van poder passar un matí divertit treballant amb estos arbres. Primer triaven l'arbre que volien trasplantar, després agafaven un test, l'omplien amb la torba i col·locaven la seua planta. I per a acabar, només havien de donar-li forma al seu bonsai amb un fil d'aram.

Pretenem fomentar l'afició pels bonsais, no sols entre els xiquets, sinó també entre els més majors. Per això, farem tallers demostratius de com treballar amb estos arbres tan peculiars. A més, també oferim consell a tot aquell que tinga qualsevol dubte”, ens explicava José Luis.

Per un euro, un xicotet bonsai emmotlament per ells mateixos. La veritat és que l'oferta del Club Bonsai Puçol era insuperable.

Informa: Ana Motos

fotos_noticia

846-taller-infantil-bonsai-2

 

04 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres