Els més menuts també tenen el seu moment en les festes patronals: el gran festival infantil

Els més menuts també tenen el seu moment en les festes patronals: el gran festival infantil

Una gymkhana de jocs amenitza la vesprada del primer dia de setembre als xiquets de la població, convertint la vetlada en una jornada diferent i molt divertida en la qual els més peques es convertixen en els protagonistes… junt amb els seus pares, que en més d'una ocasió també s'apunten als distints jocs.

A les 6 de la vesprada va començar el gran festival infantil en la plaça Pius XII, patrocinat per la Confraria de la Mare de Déu al Peu de la Creu i la col·laboració dels monitors dels centres júnior de l'església dels Sants Joans i la parròquia Santa Marta, els festers i l'ajuntament.

Una gymkhana molt jovial en la que es van realitzar jocs de qualsevol tipus, com a taller de pintura, busca i troba, el tradicional joc d'1, 2, 3 pollet anglés i tirar birles, entre altres divertits jocs.

I açò no va ser tot, una vegada els xiquets acabaven les proves li'ls donava un tiquet que podien canviar per regals. Els festers van ser els encarregats de repartir begudes a tots els assistents.

En general, una jornada molt divertida que es repetix any rere any i en la qual veiem disfrutar no sols als xiquets, sinó també als pares. Per tant, l'objectiu està complit: que els més menuts tinguen també el seu gran moment en les festes patronals.

Informa: Lorena Reolid

fotos_noticia

839-festival-infantil-3

 

04 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres