L'oficina de turisme de l'Espai Voramar, un servici imprescindible per a assessorar el turista i promocionar els servicis de la platja

L'oficina de turisme de l'Espai Voramar, un servici imprescindible per a assessorar el turista i promocionar els servicis de la platja

Les activitats coordinades per la Tourist Info de la platja han sigut tot un èxit. Mercat ambulant medieval, sucar popular, cine d'estiu, esports… són algunes de les activitats a què han assistit no sols els veïns de Puçol sinó també tots els turistes que estiuejaven en les nostres platja, i tant la informació com les inscripcions es coordinaven des de l'Espai Voramar.

El balanç de l'estiu 2012 de l'Espai Voramar ha sigut molt positiu. I és que l'oficina d'Info Tourist ha tingut moltes visites al llarg dels dos mesos d'estiu, juliol i agost, oferint informació de qualsevol tipus als veïns i turistes que s'han acostat per la seua oficina.

El mes en què hi ha hagut més turistes ha sigut juliol. Les persones que més s'acostaven eren estrangers, concretament francesos. Era molt rar el dia que no vinguera alguna persona de França. Els seguien els madrilenys i, com no podia ser de cap altra manera, les persones del poble que sol·licitaven informació local”, comenta Carmen Amador, becària de l'Oficina de Turisme.

El que més li interessava a la gent era concertar visites guiades a la Ciutat de les Arts i les Ciències, dades sobre les possibles visites a València i inclús al barri del Carme, així com al port d'esta ciutat.

Però això no és tot, perquè molts dels turistes també demanaven informació dels diferents parcs aquàtics pròxims a la nostra localitat i, per descomptat, de tot allò que s'ha relacionat amb les nostres platges.

I per descomptat, les activitats organitzades per l'ajuntament i els veïns de la platja, el punt d'informació i d'inscripció dels quals ha sigut l'Espai Voramar. “Al sucar popular que es va organitzar van acudir unes 1.400 persones, aproximadament. Al cine d'estiu en la platja va acudir moltíssima gent i en les activitats esportives també van participar prou persones. En general, el balanç ha sigut molt positiu”, informa Miguel Ángel Sacie des de l'Oficina de Turisme.

Tant Carmen com Miguel Ángel eren els encarregats de realitzar les estadístiques per a la Conselleria de Turisme, pel que coneixen dades interessants: “la primera setmana de juliol va ser quan van vindre més estrangers”, diu Carmen. “Vam oferir informació a diverses persones d'Austràlia que estaven recorrent el món”, afig Miguel Ángel.

Pareix que encara que haja sigut un dels estius més calorosos, la gent continua tenint ganes de viatjar. I ha sigut gràcies a tots estos turistes que el balanç estiuenc de la nostra Tourist Info ha sigut molt positiu.

Informa: Ana Motos

821-balance-voramar-1

 

03 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres