El 2 i el 3 de setembre, disfruta d'un grup d'artistes del graffiti creant una obra d'art en directe

El 2 i el 3 de setembre, disfruta d'un grup d'artistes del graffiti creant una obra d'art en directe

El diumenge 2 i el dilluns 3 de setembre, els participants en el segon Concurs de graffiti Murs per a tornen a reunir-se: no vénen a competir, no cobren per actuar, no són zelosos de l'èxit dels altres… Són un grup d'amants del graffiti, del disseny, de l'expressió, i volen mostrar-te que el seu és un treball en equip. Acosta't a la plaça junt amb el parc Ribelles i disfruta de dos jornades inoblidables.

Encara que la cita és en la plaça Gloria Fuertes, enfront de la gasolinera Copuzol, potser per a molts veïns siga més fàcil la referència del parc Ribelles. Encara que són coneguts per haver participat en concurs de graffiti, el seu no és competir. Encara que alguns continuen pensant que es dediquen a pintar parets, en realitat embellixen, decoren, restauren… i ho fan amb un talent que no ha de passar-nos desapercebut.

“La idea és que tots els graffiters de Puçol treballen junts i s'aporten coses els uns als altres”, explica José Luis Gómez, tècnic de joventut. “Perquè en esta exhibició de graffiti, dibuixaran tant els que ja concursaren en Murs per a expressar-se, crear o somiar… com totes aquelles persones invitades que puguen enriquir este projecte. I tot açò sense rebre res a canvi, tan sols l'atenta mirada dels veïns que desitgen assistir”.

Col·laboració, art, gaudi i restauració, perquè la zona on pintaran el seu graffiti ja va ser utilitzada en 2004 per a exposar els resultats d'un concurs organitzat en col·laboració amb l'institut. Ara, després de ser repintada en un color neutre per la brigada municipal d'obres i servicis, la paret torna a estar llesta per a rebre els nous artistes.

Si vols participar, avant, suma't a l'aventura.

I si el teu no és el disseny, no et preocupes, sempre et pots fer una volta per a veure com treballen estos artistes de l'esprai. L'horari no és un problema: durant el matí i la vesprada del diumenge i del dilluns tenen previst treballar en el seu nou projecte.

Així que no tens excuses, no tots els dies un pot disfrutar veient com es crea una obra d'art.

Informa: Sabín

fotos_noticia

825-cartel-grafiteros-1

 

02 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres