Enguany també podràs disfrutar del 7 de setembre en directe des de ta casa… per Internet

Enguany també podràs disfrutar del 7 de setembre en directe des de ta casa… per Internet

Com és sabut, per als taurins la data més esperada és el 7 de setembre. Però resulta esgotador passar tot el dia en el carrer i també n'hi ha que no poden accedir al recinte. Per això, un any més tens l'oportunitat de no perdre't detall i disfrutar este dia també des de ta casa. Tota la vesprada i tres hores a la nit seran retransmeses en directe per Emissora Municipal de Televisió de Puçol a través de la pàgina www.tvpuçol.es.

En 1988 este festeig es va retransmetre per primera vegada en directe per l'Emissora Municipal de Televisió (EMTV) de Puçol. Des de llavors, cap any ha faltat a la seua cita. Mentres l'emissora local tenia el seu propi canal analògic no hi havia cap problema, la cita era obligada. Però l'arribada de la Televisió Digital Terrestre va deixar a les emissores municipals sense canal (podran compartir un si es posen d'acord per a posar en marxa un consorci que el gestione: però són molts pobles per a arribar a l'acord i este encara no existix). Per a resoldre-ho, es va acudir l'any passat a llogar un canal de TDT: el preu, mil euros per emetre eixe dia. L'aportació publicitària d'algunes empreses locals va permetre recuperar part d'eixa inversió, encara que no tota.

A causa de la situació econòmica en què ens trobem, enguany no es tenia pensat retransmetre el bou del dia 7 per televisió. Després de debatre les distintes opcions, des de l'ajuntament s'ha optat per una retransmissió a través d'Internet, per a veure'la basta de teclejar la pàgina web de la televisió local: www.tvpuçol.es.

A través d'Internet es podran veure les desencaixonades dels bous de tota la vesprada i també durant tres hores a la nit. Açò permetrà que la gent a qui no li abellisca o que no puga eixir durant eixe dia puga veure, com a  espectador en primera fila i des de sa casa, els bous del 7 de setembre”, ens explica Salvador Almenara Marsaga, regidor de festejos taurins.

A les 17 hores comença la retransmissió en què es podran veure les desencaixonades i les diferents entrevistes realitzades a invitats, comissions i festers d'enguany. Moltes hores per davant per a parlar, veure i disfrutar dels bous i tot el que rodeja a esta històrica festa.

Per a facilitar la labor, tant de les càmeres de l'EMTV com de la resta de mitjans de comunicació interessats a informar del dia 7, davant dels caixons l'ajuntament instal·larà un cadafal destinat a premsa acreditada. Atés que en esta ocasió no es va a muntar l'habitual zona àmplia vallada, l'accés a este cadafal serà controlat i només es podrà pujar per mitjà de la corresponent autorització, que s'ha de sol·licitar per escrit al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del dimecres 5 de setembre a les 14 hores.

Ja coneixem el cartell de bous, ja coneixem a la comissió, ara és el moment de disfrutar del 7 de setembre… i si no estàs en condicions físiques, no tens l'edat o, senzillament, t'abellix quedar-te a casa, recorda que també allí pots viure el 7 sense perdre't detall: sintonitza la pàgina de la televisió local i a disfrutar.

Informen: Sara Blasco i Sabín

fotos_noticia

826-emision_pasado_anyo-3

 

02 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres