La platja i la bona música van ser dos de les invitades al quinzé aniversari de l'Ampli, però l'invitat especial vas ser tu

La platja i la bona música van ser dos de les invitades al quinzé aniversari de l'Ampli, però l'invitat especial vas ser tu

L'Ampli està d'aniversari. Així que se n'ha anat de festa a la platja de Puçol. Però no se'n va anar sola, perquè huit dels grups que formen part d'esta associació se'n van anar amb ella. I per si no fóra poc, el mar va ser testimoni d'això. Tot va ser un èxit, tant que no va sobrar quasi beguda. Però… i tu, estaves allí?

Dissabte passat 18 d'agost, els amants de la bona música es van donar cita en la platja de Puçol per a celebrar el quinzé aniversari de l'Associació de Músics de Puçol (l'Ampli).

I és que, què millor forma que disfrutar de diversos concerts, amb el so del mar com a melodia principal, per a celebrar este aniversari tan especial per a l'Ampli? Perquè significa el començament d'una nova etapa, en la que un dels seus principals objectius és involucrar-se més amb la gent jove de Puçol.

Des de les 18.30 fins a les 3.30 hores, aproximadament, amb vetlada plena de diversió a la plaça Rosa del Vents com a escenari i la platja com a testimoni, tots els assistents a la cita van disfrutar d'una vetlada plena de diversió, i per descomptat, bona música. Perquè No Way Out, The Party Chewaca Band, Infussió, Cal Viva, NoFrost, Red Lines in the Sand, Hasta la Saciedad i Cromañones van oferir concerts gratuïts.

Tot va anar molt bé, la veritat és que va haver-hi molta assistència, perquè a més de la gent que va anar a disfrutar dels concerts, es van sumar moltes persones que estaven de pas. I per si no fóra poc, tots els membres de l'Ampli vam poder disfrutar d'esta festa”, explica José Alonso, nou tresorer de l'associació.

Però no sols va haver-hi música, també es van celebrar diversos concursos. I a pesar que la competició d'air guitar no va poder celebrar-se, el de cervesa va ser tot un èxit. I per si fóra poc, tots els que van voler acudir a esta celebració van disfrutar de barra amb beguda a preus populars.

A més, esta va ser la nit triada per a presentar el nou logotip de l'Ampli. “Vam aprofitar l'ocasió per a entregar-li a Vicente Muedra el diploma de vencedor del nostre concurs de logos. El seu logotip representarà la nova imatge de l'associació”, comenta José.

Perquè tal com diu el lema del nou logotip de l'associació, la diversitat musical té un lloc en comú, i en esta ocasió, este lloc va ser la platja de Puçol.

Des d'ací volem felicitar a l'Associació de Músics de Puçol pel seu aniversari, i desitjar-li molta sort per a tots els anys que li queden per davant.

Informa: Ana Motos

fotos_noticia

787-concierto-ampli-5


01 Setembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres