7 de juliol: primer dia de bou en Ildefonso Fierro, amb el debut de la penya El Barranquet

7 de juliol: primer dia de bou en Ildefonso Fierro, amb el debut de la penya El Barranquet

No ha tingut molta sort, en un debut, la penya El Barranquet, si analitzem el joc dels dos bous adquirits per a l'ocasió; encara que sí que és digne d'elogi el fet de la creació d'esta nova penya per a organitzar els festejos taurins en un barri de característiques tan peculiars com és Ildefonso Fierro.

Després d'un minut de silenci en memòria del conegut retallador Juan Ramón Soler Majín, recentment difunt, es va donar solta al primer bou de la vesprada de nom Agualimplio, de la ramaderia El Parralejo, marcat amb el núm. 43 i el 8 com a guarisme. Este bou bonic de formes va apuntar algun defecte visual si es jutja pel comportament de l'animal durant la seua actuació.

A la mateixa divisa  de El Parralejo, pertanyia també el segon de la vesprada de nom Recobero, marcat amb el núm. 14 i amb el 8 com a guarisme. Tampoc es va esforçar massa encara que de manera esporàdica va protagonitzar alguna arrancada amb perill als cites dels corredors.

Com a detall a destacar d'estos dos bous va ser el poc cas que li van fer als cabestres a l'intentar tancar-los, tenint finalment que ser tancats amb corda després de diversos intents; sobretot el segon, que va fer que es prolongarà més del compte l'actuació d'estos dos bous. L'espera va ser tal que va haver de suspendre's l'habitual embolada vespertina i suplir-la amb la solta d'unes vaquetes del ramader d'Almassora, El Pincho.

Les embolades de la nit van començar amb la d'Agualimpio, sent la quadrilla de Jose Comes els seus emboladores i Francisco Durbá, tallador de la corda.

En segon lloc es va embolar al bou Capità, de El Pincho, a qui li va tallar la corda Mario Xato, després de ser embolat per la quadrilla de Ximo i Xato.

En tercer lloc va ser embolat Recobero també per la quadrilla de Ximo i Xato, sent esta vegada Vicente Tamarit el tallador de la corda.

Finalment, es va embolar la vaqueta que no va poder ser embolada a la vesprada, corrent este menester per la quadrilla de Jose Comes, sent José J. Romeua el tallador de la corda.

Informa: Salvador Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá

722-barranquet_7_julio-2 

 

27 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres