La XVII Volta a peu a Puçol es disputarà el pròxim 31 d'agost dins de les Festes Patronals

La XVII Volta a peu a Puçol es disputarà el pròxim 31 d'agost dins de les Festes Patronals

Una de les cites esportives més tradicionals i multitudinàries de les Festes Populars i Patronals de Puçol és la Volta a Peu, que enguany complix la seua XVII edició. La carrera, organitzada pel Club d'Atletisme Puçol i l'Ajuntament de la localitat, es disputarà el divendres 31 d'agost amb eixida i meta en l'Avinguda Font de Mora.

Com cada any, en esta gran festa de l'atletisme popular tindran un protagonisme especial els més menuts. Des de les 18 hores es disputaran les carreres per a les categories inferiors (prebenjamin, benjamí, aleví, infantil i cadet), amb distàncies que aniran des dels 200 als 1.800 metres. Com explica el president del Club d'Atletisme, Iván Esteve, “la Volta a Peu és la carrera idònia perquè els xiquets s'inicien en les competicions d'atletisme però, sobretot, és l'excusa perfecta perquè disfruten practicant esport i divertint-se”.

I a les 20 hores prendran l'eixida els participants en la prova d'adults, que engloba a les categories júnior, senior i veterà. La Volta a Peu a Puçol té una distància de 4.900 metres i recorrerà l'itinerari de costum per l'interior del nucli urbà del municipi. Pel caràcter popular i la curta distància d'esta carrera, es tracta d'una prova assequible per a qualsevol persona aficionada a l'esport i amb un gran ambient festiu en els carrers, ja que està emmarcada dins del programa d'activitats de les Festes de Puçol.

El preu de la inscripció general és de 4 euros i es gestionaran a través de la web www.cronok30.com. Els corredors locals (nascuts o empadronats a Puçol) podran apuntar-se gratuïtament en les oficines del Poliesportiu Municipal (96 142 29 03 o 96 142 14 86).

Quant a les categories inferiors, la inscripció també serà gratuïta i es realitzarà el mateix dia de la prova en la línia de meta (Avinguda Font de Mora).

Us esperem!

Informa: Iván Esteve


25 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres