La X Setmana Taurina Vila de Puçol arriba al seu fi amb Ramillero i Rondallera com dos dels millors

La X Setmana Taurina Vila de Puçol arriba al seu fi amb Ramillero i Rondallera com dos dels millors

Després de llargues hores d'espectacle i set dies sense parar, la X Setmana Taurina Vila de Puçol ha arribat a la seua fi. A pesar que no hi ha hagut cap contratemps greu, si que cal donar un toc d'atenció a algunes penyes que no s'han comportat com degueren. La ramaderia guanyadora ha sigut la de L'Esperó de l'Alcora (Castelló) i el  millor bou, Ramillero, també castellonenc.

El quadre de guardonats en les distintes categories en què competixen dins de la ja  finalitzada X Setmana Taurina Vila de Puçol ha sigut de la manera següent. Les ramaderies triomfadores amb dret a participar en la pròxima edició de la setmana taurina són:

1ª L'Esperó de l'Alcora (Castelló)

2ª Germans Margalef d'Amposta (Tarragona)

3ª Miguel Parell de Cabanes (Castelló)

El millor bou ha sigut Ramillero, de la ramaderia Domenech d'Almenara (Castelló).

El millor bou embolat, Baldoso, núm. 50 de Jaume Bosch Saliner de Puçol.

El millor jònec, Sevillano, de L'Esperó i la millor vaca Rondallera, de Miguel Parell.

Dir una vegada més que la nota positiva de la setmana ha sigut l'absència total de contratemps d'importància a pesar que lògicament, a causa de l'elevat nombre de caps exhibides, s'han viscut moments de perill dins d'un espectacle catalogat d'alt risc.

En quant als aspectes negatius, sí que hi ha hagut algunes coses que hagueren de ser tractades amb profunditat pel futur de la setmana taurina. Caldria vigilar i donar un toc t'atenció a algunes penyes que amb el seu comportament, sobretot després de finalitzar l'espectacle taurí, no ajuden per a res a que la imatge de la resta de penyes i de la setmana taurina siga digna de tindre en compte com a exemple.

Una altra cosa a considerar, encara que açò genera debat, són les llargues hores d'espectacle que, per molta afició que es tinga, acaba cansant a una bona part d'espectadors i açò no diu res positiu a favor de la festa.

Després de les moltes hores passades junts tots els taurins, a pesar dels xicotets contratemps, la setmana ha evolucionat bé i tots els aficionats han pogut disfrutar de vaques com Rondallera i bous com Ramillero que ens han oferit actuacions espectaculars.

Informa: Salvador Almenara Marsaga
Fotos: Javi Sebastiá

721-balance-semana-2_copia 

 

24 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres