Que la flama de la falla es mantinga viva també a l'estiu: Associació Cultural Falla La Marjal

Que la flama de la falla es mantinga viva també a l'estiu: Associació Cultural Falla La Marjal

Ja està ací la falla de la platja, la falla de l'estiu. L'Associació Cultural Falla La Marjal t'espera a tu i als teus amics del 10 al 15 d'agost perquè disfruteu de les activitats que té programades. Començant per la plantà de la falla el dia 10 en el parc principal de la platja… fins a acabar amb la corresponent cremà el dia 15.

El diumenge previ a esta setmana, el 5 d'agost, té lloc en l'espai Voramar de la platja de Puçol, a les 20 hores, una missa en la què estan tots els membres de l'Associació Cultural Falla La Marjal, en la que es recol·lecta diners per a ajudar als més necessitats.

El divendres 10 d'agost comença esta setmana plena d'activitats. A les 19 hores es planta una falla d'aproximadament 3 metres d'altura que es crema cinc dies més tard.

Totes les nits a partir de les 23 hores comptem amb una discomòbil en el parc principal de la platja i durant el dia es fan diferents activitats entre les que destaquen el campionat de dards a l'aire lliure i el de pòquer en el Bar Medina.

A continuació us adjuntem un pdf amb la programació completa i convidem a tots a participar i a disfrutar d'esta setmana. El dimecres 15 d'agost tenim uns invitats especials: Els Cuidix. Estan desitjant conéixer als més xicotets!

El que la Asociación Cultural Falla La Marjal intenta és que les activitats es vagen estenent al llarg de tota la platja i que no es limiten a una zona concreta. Esperem que a poc a poc ho aconseguisquen i que la flama de la falla no s'apague.

Informa: Sara Blasco

 

logo_pdf Programació completa de les Festes 2012 de l'Associació Cultural Falla la Marjal

 

739-falla-la-marjal-1


24 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres