La seguretat de Puçol es multiplica: presa de possessió de quatre nous policies locals

La seguretat de Puçol es multiplica: presa de possessió de quatre nous policies locals

Després de molts anys d'estudi, dos mesos de pràctiques, de treballar com a funcionaris interins a Puçol… finalment, el 18 de juliol, va ser la presa de possessió de quatre policies locals de Puçol passant, després de prometre i firmar l'acta, de ser funcionaris interins a funcionaris de carrera.

El dimecres 18 de juliol va ser un dia molt important per al vaig poblar de Puçol però sobretot per a quatre persones en concret. A les 13.30 hores, en l'ajuntament, va ser la presa de possessió de quatre policies locals: Jose Luis Prats Campos, Miguel Angel Zamora Serna, Miguel Angel Blasco Pastor i Jorge Zapata García.

El 11 de novembre del 2010 van opositar, els quatre la van aprovar sense obtindre plaça definitiva i fins ara han estat exercint de funcionaris interins. Després de passar per l'acadèmia, després de 4 mesos amb molt bons resultats, el 18 de juliol, passen a ser funcionaris de carrera. “És un dia molt important per a nosaltres i per al poble” declara Miguel Blasco.

Després de fer pràctiques i treballar com a funcionaris interins a Puçol ja coneixen el poble i a la gent, la qual cosa sempre és un punt a favor. “Tots els veïns hem d'apostar més per la policia i açò és molt important per a ells, per a vosaltres i per a nosaltres” assegura Merche Sanchis, l'alcaldessa.

La resolució per la qual l'alcaldessa els anomena funcionaris de carrera en la què ells prometen i firmen l'acta, data del 18 de juliol.  “Deveu ser honestos i fer el vostre treball amb la major dedicació possible” aconsella Vicente Giménez, l'intendent cap.

Este dia és un moment important per a ells però també per a nosaltres. Després de tant de temps desitjant-ho, finalment ha arribat el moment que tant esperaven: la presa de possessió. Al cap i a la fi són funcionaris de carrera. Ara, la seguretat de Puçol es multiplica.

Informa: Sara Blasco

fotos_noticia

toma-posesion_2


 

23 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres