Article del PSOE del mes de juny: “Legitimats??”

Article del PSOE del mes de juny: “Legitimats??”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE en el mes de juny, titulat “Legitimats??”.

“El Partit Popular està legitimat per a gestionar com li de la gana” (paraules de Paz Carceller, en el ple del 25 de juny)

NO, Sra. Paz Carceller, regidora de l'Ajuntament de Puçol

NO, Sra. Merche Sanchis, alcaldessa de l'Ajuntament de Puçol

NO, Sr. Alberto Fabra, president de la Generalitat Valenciana

NO, Sr. Mariano Rajoy, president del Govern d'Espanya

Vostés, en tot cas, estan obligats a complir amb el programa electoral que van presentar a la ciutadania i dur a terme les propostes reflectides en ell, però NO ÉS AIXÍ. Són tan nombroses les promeses incomplides, les fal·làcies, els enganys i les mentides del Partit Popular, que podem afirmar que els governs municipal, autonòmic i estatal del Partit Popular són moral i èticament il·legítims, són un frau electoral. Ja no ens sorprenem, vivim en una constant indignació!

Durant la campanya electoral van prometre i van presentar un programa electoral que era la panacea, l'èxit sense precedents, la fi de la crisi immediata, la creació de milions de llocs de treball, gens de pujada d'impostos, ni baixada de sous, ni reformes laborables traumàtiques, ni minva de drets, en l'educació i en la sanitat gens de retallades!! I del benestar social dels nostres majors i l'atenció a la dependència: Intocables!

Desgraciadament la realitat ha sigut ben distinta: les polítiques de retallades, d'austeritat, d'ajust, de pèrdues laborals, del Partit Popular s'han encruelit sobre la classes mitjanes, treballadors i funcionaris, retallant drets i donant el seu total suport als grans (rescat a la banca sense petició de responsabilitats, amnistia fiscal als defraudadors)

Ara, des del passat 1 de Julio, ens implanten el COPAGO farmacèutic, més aïna el REPAGAMENT, augmentant l'aportació a pagar pels medicaments que utilitzem i obliguen a pagar als pensionistes el 10% del seu valor.

I ací, en la Comunitat Valenciana, després de 17 anys de govern del Partit Popular, estem arruïnats, no tenen diners per a pagar als farmacèutics ni a la resta de proveïdors, i amb la gestió privada dels hospitals estan desmantellant la nostra sanitat pública, universal, gratuïta i equitativa per a transformar-la en un sistema d'assegurament i subsidiari.

QUÈ NOVES MESURES “LEGITIMES” ENS OFERIX EL PARTIT POPULAR?

Una opinió del Grup Municipal Socialista

711-jose_vicente_marti-2

 

22 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres