El caixer Autoservef: una nova aposta que facilita al ciutadà la busqueda d'ocupació

El caixer Autoservef: una nova aposta que facilita al ciutadà la busqueda d'ocupació

El dijous 19 de juny va tindre lloc la inauguració i la firma de conveni del caixer Autoservef en l'Espai Social Martinez Coll de Puçol. Este dispositiu s'encarrega de facilitar els tràmits administratius, permetent que puguem realitzar estes gestions sense necessitat desplaçar-nos.

El caixer oferix directament als ciutadans els servicis de renovació de la seua demanda d'ocupació, permetent-los consultar les ofertes de treball, obtindre cartes de presentació i de citació, inscriure's com a possible candidat en les ofertes que li interesse, així com consultar de les dades del seu currículum.

A les 13.30 hores va ser la cita en què es va inaugurar el caixer AutoSERVEF. Primer va parlar Paz Carceller, regidor d'ocupació i després va tindre lloc la firma del conveni del caixer per part de Mª José Català, consellera d'Educació, Formació i Ocupació i de Merche Sanchis, alcaldessa de Puçol.

Paz Carceller, regidor d'ocupació, va introduir l'acte explicant la raó d'esta trobada. “El motiu de la visita és la firma del conveni de col·laboració per a la instal·lació d'un caixer Autoservef a Puçol, l'objectiu de la qual és facilitar als ciutadans l'accés als servicis d'intermediació laboral”.

La finalitat principal és facilitar els tràmits administratius; entre altres coses, permet als desocupats sense internet poder realitzar les gestions des del propi municipi. “La instal·lació d'estos caixers permet l'optimització de recursos humans, contribuint a reduir la càrrega de treball col·lectiu i comptant amb els esforços dels tècnics, en l'orientació laboral i l'assessorament. Continuem tenint com a prioritat la creació d'ocupació i este és un pas més”, assegura la regidor d'ocupació.

A continuació, després de la firma del conveni per part de l'alcaldessa i de la consellera Mª José, ambdues van dirigir unes paraules. Merche Sanchis va assegurar: “Els desocupats són una prioritat nostra i esperem que cada vegada el nombre de persones sense treball vaja sent menor. Apostarem per les noves tecnologies per a millorar la situació actual”. Va assegurar que l'ajuntament està molt preocupat pels seus ciutadans i que posa tot el que té front a aquesta situació.

Finalment, la consellera Mª José Català, ens va aclarir: “Estem en un moment en què l'administració ha de ser més àgil i més facilitadora. És un moment per a que al ciutadà s'ho posem tot fàcil, per la qual cosa l'ajuntament proposa idees com el caixer Autoservef”.

Però a pesar d'esta situació complicada “l'ajuntament i el municipi està recuperant gent que està tornant a treballar. Aconseguirem que este poble i estes terres recuperem l'ocupació”, va puntualitzar la consellera. Després de donar l'enhorabona a l'alcaldessa i felicitar-la per esta gran iniciativa, es va donar per finalitzat l'acte.

Per tant, ja ho sabem. La recuperació de l'ocupació i la recuperació econòmica és la nostra prioritat. l'administració ha de solucionar problemes i donar respostes; per a això és necessari fer mes eficient el nostre servici donant facilitats a tots els desocupats. “És necessari estar prop del ciutadà”, va afirmar Mª José Català.

Informa: Sara Blasco

fotos_noticia

Cajero_Servef_en_Agencia_Colocacion-2


20 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres