Pega't un capbussó, fes un poc d'exercici i perfecciona la teua tècnica en la natació

Pega't un capbussó, fes un poc d'exercici i perfecciona la teua tècnica en la natació

Per pegar-te un capbussó, aprendre a nadar, perfeccionar la tècnica o simplement fer un poc d'esport, durant el mes de juliol pots apuntar-te a cursos de natació en el Poliesportiu de Puçol. A l'agost, si s'inscriu prou gent, també es faran grups.

Els cursets són tant per a xiquets (de 3 a 14 anys) com per a adults (a partir de 14) de tres quarts d'hora cada classe. Els xiquets comencen a les 10 del matí i els adults tenen a la seua disposició diversos horaris: a les 9.15 del matí o, si ho  preferixen poden anar a la vesprada a les 8 o a les 8.45.

El preu varia dels xiquets als adults i dels socis als no socis, amb un cost de 37 € en xiquets socis a 50 € en adults no socis. Els alumnes que vullguen fer-se socis del poliesportiu, hauran de fer-ho abans d'inscriure's. El pagament s'efectuarà amb targeta de crèdit o autoliquidació. Els pensionistes tenen un descompte del 50 % del preu mencionat.

Les inscripcions per al curs d'agost es realitzen a partir de l'11 de juny en el propi poliesportiu i sempre que hagen suficients inscrits es crearà grup.

Diuen que agost és el mes més calorós de l'any, aprofita este curs per a refrescar-te practicant natació. A braça, a crol, d'esquena, bussejant, amb suros que t'ajuden…dóna igual com nades, dóna igual el teu nivell. L'única cosa que importa és que passes un bon estona alhora que fas un poc d'exercici.

Informa: Sara Blasco
Fotos: Ana Motos i Sara Blasco

fotos_noticia

701-cursos-natacion-2


18 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres