Article d'Iniciativa del mes de juny: “Paro con p de PP”

Article d'Iniciativa del mes de juny: “Paro con p de PP”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Iniciativa per Puçol en el mes de juny, titulat “Paro con p de PP”.

Vostés saben  que quan un programa de televisió pot  ferir  la nostra sensibilitat ens ho fan saber abans amb qualsevol rètol o una veu en off; bé  doncs això és el què Iniciativa va a exigir a  l'Ajuntament cada vegada que  el  PP de Puçol es pronuncie, ja siga  mitjançant  articles, o debats  i plens. I diem això perquè aquestes pies persones estan  ferint la sensibilitat d'un grapat de persones, estan faltant  al respecte i mentint descaradament, penjant-se medalletes i lluint-se de  la bona gestió d'altres. Ens fa mal , ens fa fàstic fins i tot ens dona ràbia la falta de sensibilitat i tacte de la regidora d’hisenda quan  va dir en un Ple i va repetir en un debat  sense escrúpols i sense  vergonya, que si per ella fos eliminaria la partida del  PACTEM NORD . De fet  aquest any sols ha deixat una quantitat  ridícula de 1000€, demostrant una vegada més que la seua prioritat és la creació d'ocupació,,,” pa’ pixar i no fer gota”! ( PACTEM NORD és un organisme públic creat l'any 2001 dedicat a la promoció d'ocupació, entre altres coses, on el govern anterior va aportar 26,000 €) i fruit d'aquest compromís dels anteriors homòlegs; (Recorden  un govern d'esquerra), han estat 66 llocs de treball i 22 altes d'empreses autònomes, doncs benvinguts siguen eixos diners que han servit per a donar treball, tot i que la bona senyora després de confirmar aquestes dades diu que la llevaria  perquè no sap a on van els diners i prefereixen posar-los per  a fer cursets, és de risa o no ho és,  la incongruència i incompetència de la regidora? Ceregumil senyora regidora que oblida el que a vostè l’interessa ...

On va quedar la moció de Iniciativa aprovada en Ple en la que proposàvem incentivar les empreses que estiguen al terme de Puçol i lloguen gent del nostre poble? Els ho vaig a dir ...en càntics de sirenes; i els dic també per què? Perquè el PP de puçol  i els seus col·legues els recordem  molts d'ells imputats i portats davant del jutge per  no complir amb el seté manament ,els importa poc crear  llocs de treball. Segueix ferint-nos la sensibilitat l’educada regidora quan diu que volen saber on posen els diners de tots els veïns de Puçol; I ho saben ...no de saber?! Més de  262,000 als calaixos de les societats civils Alfinach i Monestirs com ja els varem dir per a mantenir la seua persona a la dreta del caçador d'elefants. El que hem dit: que el PP de Puçol utilitza els diners de tots per a fer el que ells els dona la reial i pepera gana.

Una opinió d'Iniciativa per Puçol

Nota: per sol·licitud escrita del propi grup polític, este article es publica sense cap tipus de correcció ortogràfica ni gramatical. És la reproducció exacta del treball enviat.

 

16 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres