Per a arribar a ser com Nadal, has de practicar molt: cursos d'estiu de tenis i pàdel, un primer pas

Per a arribar a ser com Nadal, has de practicar molt: cursos d'estiu de tenis i pàdel, un primer pas

El Poliesportiu Municipal de Puçol oferix del 3 al 31 de juliol cursos de tenis i de pàdel per a xiquets a partir de 4 anys i adults. L'horari és dimarts i dijous, de 18 a 21 hores i el divendres un intensiu de 19 a 21 hores. Els xiquets s'agrupen per edats i també per nivells: pretenis, iniciació i perfeccionament.

A l'estiu, en general, s'organitzen cursos perquè la gent prove i, si els agrada, s'apunten per a jugar durant els nou mesos del curs. A partir de setembre, les classes són de dilluns a diumenge, quasi durant tot el dia. “El que s'intenta treballar en els cursos de tenis és la coordinació, la psicomotricitat, la velocitat i exercicis físics i tècnics”, ens informa Sebas, professor de pàdel i tenis.

Es pretén que els xicotets aprenguen a agafar la raqueta i aconseguisquen donar-li al nombre més gran de pilotes possible i que els més majors perfeccionen la seua tècnica i arriben a competir tant en individual com en dobles.

En general, els alumnes es decanta per tenis o pàdel, però també hi ha algun adult que prova ambdós modalitats. El pàdel agrada més als adults i el tenis es practica en totes les edats, també perquè és més comú i porta més temps en el poliesportiu. Les classes de tenis, el dimarts i el dijous, són d'una hora i les de pàdel de dos.

El preu varia en funció de si eres soci i de si eres adult o xiquet, de 35 € per a xiquets socis a 50 € per a adults no socis durant tot el mes de juliol.

Només necessites una raqueta i ganes de córrer a colpejar la pilota groga. Bé a l'estiu, bé durant l'any, un poc d'esport amb altres companys no ve malament. Entrenament físic, jocs, partits individuals o dobles… amb tot et divertiràs. I, qui sap, potser algun dia arribes a convertir-te en un Rafa Nadal.

Informa i fotos: Sara Blasco

fotos_noticia fotos_noticia

702-curso_tenis-3


15 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres