L'estiu en la platja, protagonista del periòdic "Notícies de Puçol" de juliol, que ja pots llegir en la web municipal

El dilluns 16 de juliol es distribuïx en una vintena de punts el periòdic especial de l'estiu, el núm. 131 del Notícies de Puçol, en el que les activitats de la platja copen la portada i el pòster central. Com és habitual, inclou a més un resum de les notícies més destacades d'últim mes, l'opinió dels grups polítics municipals i un avanç dels esdeveniments de l'estiu.

Noticies de Puçol continua apostant per avançar la publicació digital un parell de dies a la distribució dels seus 3000 exemplars en paper pels distints punts de les urbanitzacions, el nucli urbà i la platja, on cada mes es depositen periòdics per als veïns que continuen preferint el paper o, senzillament que volen guardar algun exemplar com a arxiu o potser perquè apareixen en alguna notícia.

Este número especial de l'estiu, que comprén sis setmanes (juny i la primera quinzena de juliol) es complementa amb l'altre especial de festes el 30 d'agost (que inclou continguts de la segona quinzena de juliol i agost), té com a tema del pòster central el Dia Internacional del Medi Ambient: data en què es va netejar la platja, els espigons i el fons marí gràcies a la col·laboració de l'Oceanogràfic de València, Acció Ecologista-Agró, el Club de Pesca Puçol el Club de Busseig Trotafons i l'Ajuntament de Puçol.

La portada està reservada també a la platja, concretament a les tres banderes que ha rebut este estiu”, apunta Rosa Portalés, regidora de comunicació. “La bandera Blava, la Q de qualitat turística i el segell Qualitur avalen que continuem tenint una gran qualitat en l'arena, en l'aigua i en els servicis, el que la convertixen en una platja de bandera”.

Notícies d'actualitat —entre les que destaca el doble campionat del món de dards obtingut per Amor Moreno a Chicago—, l'opinió dels grups polítics municipals i el sucós plat del mes a càrrec de Charo Palamós —en este cas arròs a banda—, completen el menú d'un número molt estiuenc.

Si eres partidari de l'estalvi o no pots esperar a l'edició en paper, només has de fer clic ací baix i començar a llegir.

Informa: Sabín

Notícies de Puçol num. 131 - juny-juliol 2012

 

13 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres