Panxos s'adjudica el 6t torneig d'ajuda al Sàhara, encara que la gran triomfadora va ser, com sempre, la solidaritat

Panxos s'adjudica el 6t torneig d'ajuda al Sàhara, encara que la gran triomfadora va ser, com sempre, la solidaritat

El dimarts 10 de juliol va finalitzar la 6a edició del Torneig de Futbol 7 Solidari amb el Sàhara organitzat per l'Associació per a la Solidaritat amb el Món (ASOM). La valoració és molt bona, com sempre, ja que finalment es van apuntar 16 equips dividits 4 grups, per a ampliar el nombre d'encontres abans de ser eliminats. Sara León, coordinadora d'ASOM i del torneig, ens oferix un balanç dels resultats.

Per a facilitar que tots els participants jugaren el nombre més gran possible de partits, el torneig es va disputar pel sistema de lligueta i els primers i segons van passar a la fase final de la Champions mentres que els tercers van jugar la UEFA. Només 4 equips van quedar eliminats després de la lligueta.

La final de la UEFA la van jugar Júniors contra Sàhara Maiestart, proclamant-se campions els últims amb un resultat de 2-1. La final de la Champions la van jugar Panxos contra Coca Júniors FC, guanyant els primers per 4-0.

Les finals van començar amb un retard de 30 minuts a causa d'un partit de la Unió Esportiva Puçol, però d'altra banda tot va anar rodat. Han participat molts equips que no havien entrat en este torneig solidari en els cinc anys anteriors i això és d'agrair.

A destacar l'exquisit comportament dels participants: no hi ha hagut discussions ni lesions importants, hi ha regnat —com sempre— l'esportivitat i el bon rotllo entre tots els participants i l'afluència de públic ha sigut bona, destacant els seguidors de l'equip Júniors, que han animat al seu equip molt efusivament durant tot el campionat.

I el més important de tot, mentres disfrutàvem tots junts en el camp municipal José Claramunt, estàvem ajudant a la Caravana per la Pau, que en els pròxims mesos portarà aliments i materials de primera necessitat als campaments de refugiats sahrauís en el desert. Una labor humanitària que estaria completa sense la valuosa aportació de tots els que heu col·laborat amb este sext torneig solidari.

Per això, des de l'Associació per a la Solidaritat amb el Món vos donem les gràcies i vos citem a la sèptima edició que, com ja és habitual, serà al juny de l'any que ve.

Informa i fotos: Sara León
Coordinadora del Torneig de Futbol Solidari

738-subcampeones-coca_juniors


13 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres