Per unes platges netes, una naturalesa saludable i una atmosfera sense contaminació

Per unes platges netes, una naturalesa saludable i una atmosfera sense contaminació

L'Ajuntament de Puçol va convocar una jornada de neteja de la platja amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient en què van col·laborar diversos clubs i associacions. Com és important ajudar a mantindre el que és el nostre, el Club de Pesca de Puçol es va adherir a la iniciativa i part dels seus socis van fer acte de presència en la mateixa.

Iniciativa que nosaltres com a entitat ja la contemplem, per la qual cosa tots els anys realitzem, per pròpia iniciativa, una jornada de neteja de la Platja de Puçol, allà quan la temporada de banys està tocant a la seua fi.

El motiu tant en un cas com en un altre, no està només a netejar les arenes de desfets, sinó que el situem encara més, a donar exemple a la gent, i fer-los veure que el que uns embruten altres han de netejar-lo. Fer bona la màxima que “el més net és el que menys embruta”.

Si els sers humans davant del que ocorre o ens ocorre pensàrem: En açò quanta culpa és meua? Segur que una mirada objectiva ens faria veure el tant per cent tan alt que d'allò que s'ha succeït està en el nostre haver-hi. No obstant sempre la culpa és de l'altre. Açò que en tots els esdeveniments de la vida és sagnant. En alguns casos cobra tint de tragèdia. Que no és una altra que la que estan patint el medi natural i sobretot els mars, convertits en abocadors.

De poc ens servix ser conscients d'açò si en uns metres quadrats d'espigó es poden traure diversos contenidors de porqueries, immundícies que no han sigut allí depositades per cap multinacional ni empresa contaminant; són pescadors, però pescadors que pesquen per lliure, els esportistes dels clubs federats i de competició els que sabem respectar el medi en què nosaltres practiquem este el nostre esport.

Per favor, siguem conscients i aportem el nostre granit d'arena en estos menesters i no critiquem als abocadors de residus de qualsevol tipus mentres nosaltres, en el nostre diari quefer i dins de les nostres possibilitats, fem el mateix.

Per unes platges netes, una naturalesa saludable, una atmosfera sense contaminació i per gent conscienciada que pensa més en l'altre que en si mateix!

Informa: José Segura Barbacil
President Club de Pesca de Puçol

644-club-pesca-limpia-espigones-2


11 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres