Campus de futbol sala, el lloc on practicar, pàdel, tenis, piscina, petanca, birles… i, naturalment, futbol

Campus de futbol sala, el lloc on practicar, pàdel, tenis, piscina, petanca, birles… i, naturalment, futbol

Durant el mes de juliol en el Poliesportiu Municipal de Puçol pots fer esport de la manera més divertida. El campus de futbol sala oferix cursos de dilluns a divendres de 9 a 13 hores en què es practica no sols futbol, sinó també pàdel, tenis, frontó, atletisme i pilota valenciana, entre altres. L'edat de què es poden inscriure és de 5 a 16 anys i la finalitat de tots és la mateixa: passar-se'l en gran.

El campus de futbol sala oferix cursos durant el mes de juliol. L'horari és, igual que en les altres especialitats, de 9 a 13 hores. L'edat que han de tindre per a inscriure's va dels 5 als 16 anys, tant en xiques com en xics. El nombre de persones que es poden matricular són 120  i en cada grup hi ha de 12 a 20 xiquets.

De 9 a 11 hores té lloc l'activitat esportiva que no és únicament futbol sala. A pesar que esta és l'activitat primordial, dins d'este campus també es practica pàdel, tenis, frontó i pilota valenciana. Enguany s'han afegit altres dos activitats que els agrada molt als xiquets: la petanca i les birles. A les 11 és l'esmorzar i a de 12 a 13 hores els xiquets tenen bany lliure en la piscina.

Podem trobar diferents nivells dins dels grups. Hi ha alguns xiquets que pertanyen al club i que tenen més experiència i altres que comencen des de zero i estan en el grup d'iniciació. Rubén Molero, el coordinador, ens aclarix: “Intentem posar-los per separat, però hi ha vegades que no és possible i el que fem és intentar equilibrar el nivell”.

Esta és una manera divertida de què els xiquets practiquen esport a l'estiu. A l'alternar diverses activitats els resulta més amé i s'ho passen millor. Molts no han agafat una raqueta mai o no coneixen en què consistix la pilota valenciana. Al preguntar a José Alonso, un dels monitors del campus, sobre què és el que fan en l'activitat de pàdel ens contesta: “El que pretenem és que aprenguen a agafar la pala i es familiaritzen amb el moviment de colpege”.

El curs només es realitza durant el mes de juliol i l'últim dia s'organitza una mini olimpíada, un tipus de gimkhana en la que es mesclen els grups i competixen entre ells. Fan una sèrie de jocs on el més important és passar-s'ho bé encara que també amb un poc de competitivitat on guanyar suposa un repte.

Alguns es porten desil·lusions; altres, grans alegries… però al cap i a la fi són un equip amb un hobby comú: l'esport.

Informa: Sara Blasco

fotos_noticia

699-campus_futbol_sala-3


10 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres