Article d'UPiD del mes de juny: “TAMER i desocupació”

Article d'UPiD del mes de juny: “TAMER i desocupació”

El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament. Este és el text d'Unió, Progrés i Democràcia del mes de juny, titulat “TAMER i desocupació”.

El passat dia 13 de juny, un grup de ciutadans de Puçol, El Puig i Rafelbunyol vam visitar les instal·lacions de l'EMTRE per al reciclatge dels fems urbans.

En la informació que ens van donar ens van presentar un model d'empresa moderna i eficaç, però no ens van dir el perquè de la pujada del 150 al 200% en el rebut de l'aigua, la discutida taxa TAMER, no era de la seua competència ens va dir el nostre guia-acompanyant: això era cosa dels polítics.

I si és cosa dels polítics per què els nostres governants municipals no ens l'expliquen? Potser eixa brutal pujada servix per a mantindre i incrementar els altíssims sous de directius i empleats de l'empresa (privada, però de concessió publica) tal com es publique en premsa, sous de 100.000 € en directius i caps, sous de 50.000 € en simples carretoners. També ha de servir esta pujada perquè l'empresa guanye més, molt més del que guanyava.

El cas del xiquet assassinat i que va aparéixer en l'abocador de Siete Aguas, que és on arriba el fem que no és reciclable, ha posat al descobert la gran quantitat de rebutjos que no són tractats i directament van a l'abocador. Per favor, senyors governants, expliquen-nos amb claredat el perquè d'eixa atroç pujada, no ens tracten com a simples pagans sense dret a saber, només a pagar.

Esta taxa no és universal, només ens afecta els ciutadans de l'Horta Nord i ha sigut aprovada pels governs dels nostres ajuntaments, majoritàriament en mans del PP, que han dit amen al que la direcció del partit els ha dit, sense pensar massa en els ciutadans que els van votar i als que no han volgut representar enfront dels milers de recursos presentats i que sistemàticament són rebutjats.

Des d'UPiD demanem i exigim claredat i transparència, en les causes reals de la dita pujada, no ens servixen les gastades i ambigües justificacions que ens han oferit fins ara.

També des de l'agrupació local d'UPiD els demanem als nostres governants municipals del PP que comencen a complir les promeses electorals de promoció de l'ocupació que ens van fer en les passades eleccions: els 1800 parats de la nostra població es mereixen un poc més que paraules buides i gestos inútils de cara a la galeria. S'estan creant situacions personals dramàtiques i d'això els poden informar Cáritas i totes les ONGs que dediquen la seua labor humanitària a socórrer necessitats bàsiques.

No perden més el temps a llançar-se acusacions els uns als altres dient de qui és la culpa de la crisi, perquè els dos són culpables: PPSOE. Dediquen-se a buscar solucions imaginatives i sensates, els parats de Puçol li ho agrairan.

I si desitgen la nostra col·laboració per a aportar opinions i propostes, estarem disposats.

Una salutació

Una opinió de l'Agrupació Local UPiD Puçol

670-logo_upd-1

 

10 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres