Tot el que vosté sempre va voler saber sobre una platja de bandera i mai es va atrevir a preguntar

Tot el que vosté sempre va voler saber sobre una platja de bandera i mai es va atrevir a preguntar

Consultori de salut, oficina de turisme, horari d'autobús, programació d'actes lúdics a l'estiu, la carta de servicis i instal·lacions, el compromís amb la política de qualitat, enquestes, fotos i notícies són part de la informació que des del 6 de juliol pots trobar en la secció Platja Puçol de la web municipal: tot el que és necessari per a este estiu en un sol click.

Va ser una de les peticions que ja ens van realitzar el passat any, però en eixe moment els membres de l'actual corporació acabàvem d'entrar i no va ser possible. Així que ens vam prendre nota i este estiu l'hem posat en marxa”, explica Rosa Portalés, regidora de comunicació. “L'objectiu de la web municipal és sempre donar prioritat a aquelles informacions i servicis que poden ser útils als ciutadans i és evident que reunir totes les dades que un turista o un veí pot necessitar per a estar al dia en la nostra platja a l'estiu és una de les opcions amb més demanda”.

Una icona permet l'accés directe a les notícies ja publicades sobre cada un dels servicis (com el consultori en la platja o la Tourist Info, amb els seus horaris d'atenció al públic), però també de forma visual es pot accedir als distints certificats de qualitat, a les enquestes sobre la platja en general i sobre la platja accessible en particular, els horaris de l'autobús municipal que unix el casc i les urbanitzacions amb la mar i inclús les anàlisis realitzades de l'aigua i l'arena, amb els mesuraments obtinguts en cada cas.

Com a colofó, accés directe a les galeries de fotos sobre temes de la platja i les distintes notícies que s'han publicat en les últimes setmanes. En definitiva, tota la informació visual i escrita, perquè este estiu pugues disfrutar d'una platja de bandera a totes hores… i si desitges participar en la seua millora, no deixes d'omplir les dos enquestes disponibles.

Informa: Sabín

platja_pucol_1

716-tres_banderas-1

 

09 Juliol 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres